Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

personazh

Valoris scriptorum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

ik ere se boll jete na hoqen! qeke burre i mire fort ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

knej jom knej, m'jan bo gjonat kaçurrel fare. do iki mas i muji prap. u bona si pendolar.

po ça kohe, ça dielli, per jete gamileje ishte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Se c'vika era promovim ne detyre kenej Duto... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

miremjes /pf/images/graemlins/smile.gif

Cuni- Do kisha deshire te kisha numrin tend te telefonit, te dilnim per ndonje pije.
Goca- (buzeqesh)mirë, ja ku eshte.....

Cuni i çon goces SMS duke e ftura per te dale.
Goca nuk i kthen pergjigje fare.....

Pse ja dha goca numrin çunit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Sepse goca me siguri ka ndonje oferte te tipit: Sa me shume thirrje dhe sms te marresh, aq me shume do te ta shtojme kreditin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozisht tashi, djali tha qe e donte numrin qe te dilte per te pire ndonje gje dhe goca ia plotesoi deshiren, ia dha numrin /pf/images/graemlins/grin.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Sepse vajza mund te mos kete patur leke ne celular dhe ska patur mundesi ti kthej pergjigje,ose ose i ka dhene ndonje numer qe se perdor /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Uaaaaa, pranej s'keni ber t'bo hajer asnjoni prej jush /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lipso, knej nga ne nuk mund te perdoret ai justifikimi i pare. Goca e mori SMS-ne dhe thjeshte e injoroi. Tani pse ja dha numrin kur e dinte qe nuk kshte plan te dilte me te per pije?

Pse nuk thote dot goca JO? /pf/images/graemlins/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahha, po se sdo te duket e paedukate mi /pf/images/graemlins/tonguee.gif ose i ka dal ndonje shans me i mire gjate rruges /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Mjes Trano!

Ndodh psh qe kur i thua dikujt "jo , s'ta jap" (numrin) /pf/images/graemlins/laugh.gif rrezikon te lendosh ate tjetrin dhe ne te shumten e rasteve jepet numri per miresjellje. E dyta, po ti thuash nuk me pelqen te ta jap numrin , duhet te marresh parasysh qe diskutimi s'mbaron aty. Djali do filloje te thote: po pse, ca te keqe ka, une thjesht per nje kafe po te ftoj etj etj... keshtu qe sa te rrije goca e te caje veshet me keto gjera i bie per shkurt dhe i jep numrin. E treta, masi kthehet goca ne shtepi, e mendon edhe njehere ate muhabet, e pyet veten a do i pelqente me te vertete te dilte me te dhe qellon e nderron mendje. Nuk i pelqen me ideja qe te dali me te, keshtu qe nuk i pergjigjet mo cunit, qe po qe i zgjute , e le fare ate muhabet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

E ca do menote goca sikur te ndrrote kepuce me djalin /pf/images/graemlins/lol.gif

Mendoj qe kjo mund te zgjidhet me lehte sikur goca t'i thote djalit: Me jep ti mua numrin tat dhe te marr une /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu qe i eviton te gjitha te mesipermet dhe ne fund mund te justifikohesh qe e ke shkrujt numrin gabim /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Mendoj qe kjo mund te zgjidhet me lehte sikur goca t'i thote djalit: Me jep ti mua numrin tat dhe te marr une /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu qe i eviton te gjitha te mesipermet dhe ne fund mund te justifikohesh qe e ke shkrujt numrin gabim /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Kjo eshte tallje me e keqe , se e le ate tjetrin duke pritur me shprese... /pf/images/graemlins/frown.gif( Keshtu qe , goca po e mori numrin duhet ta marri ne tel... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Per here te pare jam dakort me Mozin /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

po mire mi, pasi i con mesazhin ai....nuk pret me shprese per pergjigjen e??? Njesoj eshte.....po metoda ime te pakten e anashkalon hapin e mesazhit /pf/images/graemlins/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Nuk eshte njesoj Trano, se ne rastin e pare, fatin e jetes tende ja le ne dore tjetrit /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse ne te dytin e merr parasysh rrezikun vete /pf/images/graemlins/laugh.gif per cdo gje qe mund te ndodhe, edhe per nje zhgenjim... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po flisni mi gra nga eksperienca juj,ja une psh skam dhene numer fare i kam rene shkurt e i kam thene Jo sta jap /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

ja, ka lezet tjetra. Edhe ai nuk ka pse t'ankohet me vone. Shume shume, per momentin do shaje neper dhembe, por do i kaloje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Une nga eksperienca mund te them qe s'kam provu asnjeren nga keto metoda , se s'ma ka kerku njeri numrin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif Mozo ty tkan ardh tkan kerkuar adresen e shpise direkte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trano ,po normal mi ,ai shan shaj dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Oj gra ca bohet knej mi ???

Nruje kush te ka merzit ty kshu /pf/images/graemlins/eek.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

asnji mo po hidhja ca hipoteza vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif