Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Qerratai

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Shof mer si jo, tashi qe kam marre syzet e reja sidomos /pf/images/graemlins/laugh.gif, me jane kjartesuar shuuuuuuume gjera.

personazh

Valoris scriptorum

hau! u fute ne ti te cikli qorrit e? mos u merzit kur sa here te takosh shoqnine e vjeter te te rrine ne profil e gjith kopillik te thone "s'ke ndryshu i mut, veç xhami t'qeka trash çik" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Ne fakt Nazho, kam nja 7 vjete me syze /pf/images/graemlins/laugh.gif Numri me eshte ulur, xhami jo vetem qe nuk eshte trashur, por eshte rritur ne cilesi dhe ne elegance... per te mos folur per skeletin e syzeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse do t'me depresionosh mer ? /pf/images/graemlins/grin.gif I'm aliiiiiiiiiiiiiiive ( Sic thote njeri tek nje film /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ameba

Forumium maestatis

Nazho nuk e di cfare tip ostelosh ka anej nga je ti ne Itali, personalisht kam fjetur ne nje vend pothuajse ne qender te Bologna-s qe zyretarisht e kishte emrin 'ostello' por nuk e kam ndare dhomen me njeri tjeter se ishin dhoma teke dhe nuk me ka kushtuar me shume se 50.000 Lireta nata (sa kohe te bukura ato te Liretave, besoj se e di si kane ndryshuar cmimet me nderrimin e monedhes), plus qe ne keto qytetet e medhaja te Italise shumica e vendeve e kane hyrjen falas dhe me duket se paguhet vetem per shoqerimin nga ciceroni... /pf/images/graemlins/idea.gif

Mund te keshillosh udhetaret qe te perzihen me ndonje grup tjeter vizitoresh (nga keto te agjensive) dhe te bejne vizitat ne vendet ku duhet paguar /pf/images/graemlins/laugh.gif kjo metode funksinonte per studentet ne ate kohe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum

..ene thuj kusherires mos t'vije maje takave se do kete siklet te sorollatet gjithe diten. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif fundjave te bukur kalamoja.

Po i pi ca per ju:

apple.gif

ameba

Forumium maestatis

Ika ene una /pf/images/graemlins/wave.gif

Me kismet shifna mas zgjedhjeve...

personazh

Valoris scriptorum

njeh femra ke veshja e ka men'jen. pi te pifte dreqi ne barkut te pifte /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika ne un çuna. shifna verdall. noten.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Pershendetje Massa,uroj te jeni ngrohur ndonje cik.
Sot ne Tirane nje dite e shkelqyer.Dielli te plaste vape dhe te jepte jete.Me kenaqi shume fare kafja e mengjesit.Eshte nje nga ato dite qe sdo e humbisja per asgje ne bote ngrohtesine e diellit.
/pf/images/graemlins/rockband.gif

S

Scorpion

Guest

Ehhhh /pf/images/graemlins/smile.gif Dhe ketej nga une dite fantastike eshte. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Nga ke humbur ti Lips, qe pas S.Valentinit s'je dukur aq shpesh /pf/images/graemlins/smile.gif Ciao nga une, po dal te shijoj nje fllad te fresket qe po fryka dhe naten para dites se votimit.

P.S Mos harroni neser me e shkund.....voten....pra mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Bone noj cike plazh me kete rast lipso?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
e kam llafin , a ma pershendete cik lagjen time me kete rast?! /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Lene mo plazh i mrekullueshem, me temperatura 10 grade /pf/images/graemlins/laugh.gif Ajo lagja jote me sybet /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Lagja ime cuno, eshte te pakten 3000 vjet e vjeter, keshtu qe te fshish mire kembet te pragu deres para se te vesh komen aty. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ene mos e zgjat me dashje kete muhabet, se kushedi sesi perfundon muhabeti pastaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ma ka shpif gjithmone lagja jote, por njerezit jane shume te ngrohte e te mrekullueshem /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe te me lusin si kaloj pushimet aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Shyqyr, se kush te duronte ty aty. Do na sillje azot e co2 e do merrje jod me vete... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

plas nga inat ti plas /pf/images/graemlins/laugh.gif Do te sillja dhe nje shishe uje, se uje pusi vallaj te ben keq per prostaten /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Ehuuuu si i kapercen ti deget e fikut... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

qy tashi me prostat ky me? bastuna t'mire shiten mu karshi pazarit t'ri robo /pf/images/graemlins/laugh.gif

shifni ça kartvizite me kan lon: "IDEA, Istituto per la ricerca e la prevenzione della depressione e dell'ansia"

me poshte: Serata al dancing "Arcobaleno" a favore della Fondazione DEA.

ishte per sot. ik kerce me sheru robt nga depresjoni. nanji qe kerce, ça do me thon per ket gjo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

O nazho, i pe golat e atij buçkos atq ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tu pinu edhe sot aaaaaaa ?