Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Makina nuk del nga driveway-a jot ne dit vere mi....jo me me akull poshte....ahahhaha. Une habitem si nuk perfundoni ke pylli ndonje dite ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Ana, te shkuara, keshtu eshte kur jeton ne Librazhdin e Mas.
Edhe une i pyeta dje robte si ja kaluan per SHen Valentininpo s'mek the njeri pergjigje. Me duket s'paska njeri gje me raportu pervec Dutit qe na trembi me ate qenin e maaadh qe ruante mimozen e komshiut.

TranofiljA

Primus registratum

Valso, m'duket se Duti e qeni do jene takuar me ne fund....se ka ca dite qe nuk na pershnet mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Librazhdit i marrshit te keqen... /pf/images/graemlins/laugh.gif Lipsi ka dezertu nga ketu me duket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Vals

Primus registratum

Trano, me hutove me ate avatar qe ke vu se me duket sikur po bie ne humnere e duhet me te mbajt per litari. Duti mund te jete i mbyllur/ngujuar ne shtepi se qeni ka vendos te marr hak per gjithe lulet qe ai ka vjedh.

Scorpe, kete Librazhdin e Mas e kam nga ca rob qe njof qe rrojne aty se po me pyesnin nje dite: a ra bore atje tek ju? Jo i them une. Ketu tek ne na mbyti po ne jetojme ne Librazhd o te keqen.

AnaBlue

Forumium maestatis

German Shepherd /pf/images/graemlins/wub.gif

Cfare Librazhdi i MA jetoj, jetoj ne Librazhdin e Librazhdit. Hall me jetu ne qytet e hall ne katund. Me duket se me e zgjuta ketu eshte Bella qe ka shku ne Brazil /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

E shef ti robte qe i bojne gjonat me plan, ikin nga librazhdi tamam ne pike te akullit.

Ana, qe thua ti une te merkuren kisha mbledhje jasht zyre e me duhej me u vesh me kostum e me kepuce te mira. Kepucet i shpetova se mora galloshe me vete qe i nderrova para mbledhjes po kostumi dhe sidomos pantallonat u bene uje dhe ngaqe jane prej leshi nuk bejne me rrezik.

ameba

Forumium maestatis

Hej dreq o pune ...

Kot nuk thone "Halli Hallit nuk i ngjan" /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ca thuhet ndonje gje tjeter kendej pervec bores /pf/images/graemlins/idea.gif

Vals

Primus registratum

Akull...bore...akull...kaq. AH po, dita e presidenteve te henen.

S

Scorpion

Guest

E mire, meqe po flasim per boren, ja dhe qeni Nazhit, apo s'eshte ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me siguri do te jete i Mozit /pf/images/graemlins/tongue.gif

callie-snow.jpg

Vals

Primus registratum

Ca flet me, qeni i Nazhit te bonte me e mbyll faqen me vrap. Ky qeni jot ketu eshte ta besh xhan xhan ke veshet.

S

Scorpion

Guest

qeni Nazhit, qen rrugaç mi ca do presesh mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ai lart qenka kone e lezetshme /pf/images/graemlins/tonguee.gif ( Mos ngatarrohet Bunny /pf/images/graemlins/laugh.gif)

S

Scorpion

Guest

Ahh thnx /pf/images/graemlins/wub.gif Cute kam qene dhe i vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

Nuk e di, kam kohe pa u pa ne pasqyre /pf/images/graemlins/laugh.gif Pyet Lips-in se ajo me njeh e me ka pare me mire nga afer /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

mu ka kuq veshi i majte mrom aq fort saaaaaaaaaaa.... po un zyba ja vuna fajin veres. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mirmroma, jeni tu pa oren or e minut nga qejfi qe erdh fundjava e shumdeshirume?

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ca flet me, qeni i Nazhit te bonte me e mbyll faqen me vrap. Ky qeni jot ketu eshte ta besh xhan xhan ke veshet.

[/ QUOTE ]

Vals-o kur te marosh pune me ate qenin e bardhe a vjen ene ma jep ene mu nje te krujtme mas vesheve /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif