Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

personazh

Valoris scriptorum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

ho mer zot fol po deshe. i ke denu meshkujt dhe te shemtutet sidomos me gjet stile si me ja hudh gjonave ne jete. /pf/images/graemlins/laugh.gif

per ket lajmin e plasjes, un do mor kastile ne telefon gjith pleqnine e fisit, se kot du me bo njo sondazh se sa nga ta do thone "po kur nuk qelluan te gjithe aty, e te plaste ajo bombe e te binim rehat aman. po si gjen gje mutrit jo" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Duti, me shkrive. Se edhe pleqnia e fisit tim ashtu do thote po nuk bejne dalime partie, e kane keshtu bi-partizane nga te dyja krahet.

Po si u ndate me Shen-Valentinin o njerez?

O nazhi sa na shkon modestia ne te dyve reeee. It is in the way we deliver it! /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

vallaj dhe une ate mendova nazho ,ja u shtua dhe nje po sjemi fis /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

e nolta fare eshte qe edhe kur i thu qe e ke bo me shaka e fillo e qesh, pleqnia majn serjozitetin, e me i ftyr te shqetsume vazhdojne me teorite e konspiracjonit /pf/images/graemlins/laugh.gif

un S.V do e festoj mas çike bashk me vitin e ri kinez, se çoç periudh karestie se kom pat ca festa rresht e do kem ne ca te tjera me vone. duhet me ju kthy idese me u bo synet se rroga s'na mjafto. veç me gjet momentin e duhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: sa me ju ilustru se ça rreziku kom kalu me vjedh do lule

Luna04.jpg

ke fotoja vihet re nji varse n'forme kocke. un i kom akoma t'gjitha m'ven, po pash njonin qe i mungote i gisht kur po vija m'pune. hum hum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Nelka, kush te ka thene qe duhet te zbutesh mi qe ti rraf nje cike se ja kane fut kot?

Valsi my mother! /pf/images/graemlins/laugh.gif

How was Z's Valentine? I propozoi njeri? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

darka mire e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush ka plan te iki ne Shqiperi ne Korrik, bileta eshte $1500.....shoqe ime e dashur, nuk te vi dot ne dasem!

You dicided against it?

Mer pushimet ne fund te Majit dhe shkojme bashke ne Spanje

Darka /pf/images/graemlins/wub.gif

mozaiku

Primus registratum

trano... bjeri shkurt... shif biletat per itali se ketej kane vene udhetime nga nja 15 qytete minimumi...

mozaiku

Primus registratum

Nazho, sa nxorre kete Balon ketu ti, s'po degjohet mo ze njeriu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Nuk e ke keq ti Moze....ke problem ti po t'vi t'rri me ty ? Nuk te bezdis shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nelka, ca te bej....s'kam nga ja mbaj. Me qef shkoja.... /pf/images/graemlins/shrug.gif

Po ne Spanje vetem do ikesh ti?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mozzzz tputh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika se po me presin,po ma pate noton thuaji qe lipsi tka shajt sic e di vet ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

T'kam thone noj here jo une ty mi Trano.... hajde hajde .... /pf/images/graemlins/smile.gif

Lips,mos me emociono mi dreq... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trano me motren, but we can dump her, she can't drink! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

..po ene un' s'te kam pyt noiher....keshtu qe si per here t'pare mire e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje shoqja ime po me thote qe nuk e shef veten me fustan te bardhe hiç dhe dikush i kishte thene qe "It's strange" se pretendohet qe te gjithe femrat e kane nje imazh te dasmes ne koke qe kur jane 15 vjece.

I thashe: As une, e vetmja gje nga dasma ime qe mendoj eshte orkestra /pf/images/graemlins/lol.gif

Vals

Primus registratum

Sa u trema. Sa refresha ekranin kur me del nje qen ujk gjigand para fytyres. Po pse na beni kshu gjerash? Pastaj pash qe kishte nje varese ne qafe dhe mendova se qeni qe te lejon ti varesh gjera te illa nuk eshte dhe aq i eger dhe me erdhi gjaku ne vend.

Duti, si shpjegohet qe gjithe pleqnia ka teori konspiracioni pa fund? Mbaj mend se si nje halle e imja me shume seriozitet me shpjegoi me detaje se si dhe kush e ksihte vrare Lady D, fill mbas vdekjes se saj. Ishte shume krenare se e kishte figure out vete dhe qe une i propozova duke u tallur to shkruanim nje leter gazetave angleze. Ajo e mori seriozisht dhe per jave te tera me mbrapa me thoshte te shkruaja letren. C'mu desh!

TranofiljA

Primus registratum

O Nazho, nuk gjete noi qen me t'vogel me....se na shkelyve faqen.... /pf/images/graemlins/laugh.gif