Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

mozaiku

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mozi Mos Vdesh kurre lal /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E mor vesh qe ju cunat mezi pritni me i pa femnat tere rudha e me i thone : E shef mi, kush ta var mo tashi?! S'deshe atehere ne rini me mua... /pf/images/graemlins/laugh.gif Po une s'kam nder mend me arrit ne kete pike... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Mozi amon mi amon ato kembet e tua si kollonat greke. Ato floket e gjate qe me ngjajne me ujvarat e Niagares. Aroma e trupit tend ngjan me aromen e trupit te Babilonise. Veshtrimi yt dhe qerpiket e gjate qe rrethohen nga ajo vetull e hatashme , zgjojne te vdekurit nga varri. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ehhhhhh! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ameba

Forumium maestatis

Mozi mire pra po e modifikoj urimin:

Mos u mplaksh kurre lal /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ty shnet me te thane, plac te duket /pf/images/graemlins/eek.gif

mozaiku

Primus registratum

Si tekst eshte i lezetcem. /pf/images/graemlins/laugh.gif Nderro vetem fjalen e pare psh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

thash te bonim i dor muhabet... se mos dilnim me noi konkluzion /pf/images/graemlins/smile.gif

po me çpo shof u turren te gjith kto... ika un, mozaik ma jep noi her tjeter, po ta kerkova kuptohet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ajtbaj te nderuar

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mozi amon mi amon ato kembet e tua si kollonat greke. Ato floket e gjate qe me ngjajne me ujvarat e Niagares. Aroma e trupit tend ngjan me aromen e trupit te Babilonise. Veshtrimi yt dhe qerpiket e gjate qe rrethohen nga ajo vetull e hatashme , zgjojne te vdekurit nga varri. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ehhhhhh! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Scorje paske nerru spaciator eee /pf/images/graemlins/eek.gif, Mozi asht ene ma e shume se aq!!!

mozaiku

Primus registratum

Baj noto... S'ma merrte mendja qe ikshe periher ti. Nejse, mua vetem s'me gjen asnjehere zakonisht keshtu qe mesohu me pranine e konkuruesve... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Kone , po ti pse me ben publicitet falas mua? Aq shume ta paskam keput shpirtin me rrenta qe te them?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Pse mos me te be mi ... ca te keqe ka ... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Pastaj une pa pune jam ene nuk kerkova leke per publicitetin /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S

Scorpion

Guest

Ca fati ke dhe ti Moz, qellon gjithmone vetem, pa grate e tjera, ndaj dhe ndjehesh al settimo cielo...e coccolata /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Pranaj shkruj dite djele masdite, se e di qe s'ka gra te tjera te massac... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ene ti i deshperuar duhet te jesh , perderisa te hec muhabeti vetem kur jam une ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika tashi se me merzitet... Nazho , noten ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

uhahah hah hahaaah haa çer te ka punu scorpioni mozo. ik tashi azhorno websitin tat ne deshperim e siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ik motre se filloi Controcampo tashi. s'ka ven per grate /pf/images/graemlins/laugh.gif

noten ne ke festa je e ftume, mjafto t'njoesh chegevaren dhe subkomandantin markos.....dhe e funit po me e rencishmje te dish te lush "passatella"-n.

S

Scorpion

Guest

Vai Mozi vai... /pf/images/graemlins/laugh.gif Vallaj sono disperato e trovo silenzio e pace per la mia anima qua, jo ke Diapazono /pf/images/graemlins/tonguee.gif, Pastaj tu sei gru me "r" te vogel, jo si te tjerat. ama dhe ti non sei dietro, se ca te ka humb anej ka Erosi... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ciao Moz e canta, canta: "Shiki shiki Java...." /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ca ke mi Moz, aman, qyqa kur trashesh dhe ti pupupupu. /pf/images/graemlins/laugh.gif O nazho a boni noi gjo ai fenomeni Milanit, apo kot sa u ngaterru me komt e veta. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

lol o çu dhiva tu qesh. mozo merre me kong lal mir thot. o bir nona vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Ik mer Scorje ene baj detyrat e bukurshkrimit ...

Laziale del Piffero /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Er cipolla Kone sei peggio de 'n rigore ar novantasettesimo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Epoooo, te tere paskeni kuptu batuten e Mjau-mjaut , vetem une jo... s'kam c'ti boj... kishte fut elemente qe s'kishin lidhje me njeri tjetrin... mgjth ti je prape i inkurajuar te vazhdosh te besh per te qeshur miletin ...