Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006
Jeni cuna te mire mer amon, gjynof kush ju bje m'qaf... /pf/images/graemlins/laugh.gif
E kisha per Nazhin , se mase i pelqe shprehja edhe Llapaqenit qe s'di me kthy iher pergjigje me xhentilese... /pf/images/graemlins/laugh.gif " he re dreq"... " ik mer dreq"... "te hongshin qent".. " t'raft noj gjo"... /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem keto fajle kam pa une te shkrujtme nga Llapaqeni. Edhe meqe ra rasti, kuptohet ca elektorati ka Koliiiiiii.... /pf/images/graemlins/laugh.gif E mjera Tirane thuaaaaaajjjjj ...
Une propozoj ti hiqet e drejta e votes, atyne qe s'i kuptojne mire keto gjera. Vetem keshtu mund te kemi noj shanc me ec cik perpara e jo me u kthy 15 vjet mbrapa... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tashiiiiii.... vijme te ceshtja e dites.....
...
Anna Nicole eshte nje ish "coniglietta di Playboy" mer Nazh, po ti si cun i ndershem e i zgjute qe je , se humb kohen tate tu u more me kesoj gjonash.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Trano , asaj i vdiq cuni 20 vjec, diten qe lindi gocen , para nja dy -tre muajsh... /pf/images/graemlins/frown.gif( Shume fat i cuditshem... /pf/images/graemlins/frown.gif(