Trano, mire mi mire.. pervec atij episodit te vogel te tavolines ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti, c'ne qe te ka ngec taka ne mes te katroreve?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po e late per ne mars, aty me keni... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une du ashtu mi... sex on the beach... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos me thuj qe shkojme te dyja edhe per ashtu eeee... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per sex on the beach shko vete mi....pa merak. Une dhe Martini rrime edhe bashke deri sa t'marosh ti pune /pf/images/graemlins/laugh.gif
Degjova qe tek CNN po flisnin per "Suber Bowl" dhe sa kushtojne rreklamat qe shfaqen gjate ketij evenimenti. Mesa duket "Suber Bowl" gjenroi $2.3 biliard dollare me duket...dhe gjate komentit kishin thene qe "Suber Bowl generates more money than the country of Albania" /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Bo mire qe mi thu keto gjojna , se heren tjeter qe do me duhet me "........." do vesh nje bluze me te shkrujtme " i just look albanian"... /pf/images/graemlins/laugh.gif
trano, kush e kendon kete kengen e re mi, qe thote vetem... "shake it , shake it, shake it, shake it..... i love you..." do kete dale keto dite ne radio..
Super Bowl ka kushtuar sa GDP e Shqiperise. Burimi eshte edicioni i lajmeve ne TCH naten e ndeshjes, mbi te gjitha nder lajmet e para... /pf/images/graemlins/shrug.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nji gjo ekonomike... po mas komentit te atyne... /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
e pse s'ja shpjego fakirit ti mi? Ca eshte gjith' ky sekretllik me mu /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Sa per kengen nuk e kam idene....nuk para degoj radio. E fundit qe degjova ne nje klub ishte "Smack that"....dhe u cova dhe ika /pf/images/graemlins/grin.gif
Ene ti vendos me braktis nje klub per nje kenge idiote ... /pf/images/graemlins/eek.gif
Ma mire ti kishe kerku banakierit ta nrronte mi /pf/images/graemlins/tonguee.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.