Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Trano qyqe thashe per ca po flisje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pash zotin se une si konceptoj me dot kto historira .SI me qene 19 vjec ai e jo 29... pffff akoma mami babi ..

TranofiljA

Primus registratum

Duket e cuditshme nga larg, por po ta shohesh thelle aprovimi i prinderve (aq me shume ne familje qe jane shume te lidhur) eshte goxha i rendesishem. Ndoshta ky djale eshte rritur me ndjenjen e te berit "krenar: prinderit e tij me zgjedhjet ne jete.

i_own_u

Primus registratum

Arco mir fare ti si ke qen e si je qe ka rendsi me shum se e para /pf/images/graemlins/smile.gif

Trano... po mir me dhe ty ku te shkoj menia direkt ke virgjeria /pf/images/graemlins/smile.gif i shkreti çun kur t'vi me t'thon o mami kam gjet i nuçe /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

top fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

isha ne det sot /pf/images/graemlins/wub.gif

fantastik deti ne janar por me fantastike te marresh rreze ne janar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

po tani, nuk me shkoi mua po atje u shkon atyre. Eshte dicka e garantuar.

Cunit do ja gjej nusen vete, me eksperience /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

une do behem mami i keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

do jem e fiksuar pas cunit /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

Arco... kuptoj qe po kalojm dit t'bukra me diell po jo per te dal e per t'mar rreze mer çun se do gjesh belan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trano... aty me ri tek 'eksperienca' se po i gjete noi virgjeresh i shkreti çun thuj do e gjej noi dit kte virgjereshen me komet n'ajer me pastrusin e tarraces /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. po m'duket koma e te dashures aktuale... çnumer e ke...?

i_own_u

Primus registratum

po pra LiPS... vet doni te eksperimentoni çdo gjo qe ju shef syu

ndersa per nuset e çunave ju kap fiksimi, e s'mjafton por i doni dhe te virgjera /pf/images/graemlins/tonguee.gif

i_own_u

Primus registratum

qe diten kur thash qe ktu me sulmojn me virus... per dit nga 10 / 15 sulme me virus po mar

se di pse po ai qe po m'sulmon po me shikon dhe esht i shar... ket sa me i bo qefin qe te qeshi pak

merr rrac e felliqur... se e kam super proteto kompiuterin, po shko e futi nje sega me mir se t'meresh me mu

^^MIA^^

Forumium maestatis

me ca virusi??? shif se mos ke rritur shume nivelin e sigurise dhe spamet ti merr per viruse .. sdq une po ta sulmoj po mos me shaj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Une se kam problem nese djali im merr nusen te virgjer apo jo,per mua ka rendesi vetem lumturia e tij,dhe nese them qe do jem e fiksuar pas tij do jem vetem per te bere gjithcka qe ai te jete i lumtur /pf/images/graemlins/smile.gif.

Cnene model do jem ee /pf/images/graemlins/laugh.gif ,vetem grua sdo jem model /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

Lips-o ma jep cunin per gocen??? /pf/images/graemlins/grin.gif

kshu behemi nje familje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

i_own_u

Primus registratum

Arco... ti bo gocen iher, pastaj shofim e bojm /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pershembull LiPS... çfar do bosh ti qe ai te jet i lumtur, se qe ti Zdo jesh nje mami model se vej ne dyshim /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

uffff se te doli nga shpirti kjo pergjigje... kurr ske qen kaq serioze n'pergjigje /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ke fillu tme kuptosh shume fare ti ftyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Zemra kush te ka shqetesu sot ty... ma thuj muve se ja tregoj una venin te gjitheve ...

/pf/images/graemlins/idea.gif

i_own_u

Primus registratum

Bunny... mos na e trash zonin o vlla se shoqni po i boja sa te vije ti /pf/images/graemlins/smile.gif

te asiguroj qe skam qellime tjera me LiPS... as qe du te perfitoj noi gjo, m'kupton...? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
damn erdhi burri /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ca beht ktu mor jahu..duhet me u fsheh se te gjithe filluan te rrumbullakosin syte /pf/images/graemlins/laugh.gif ja vec noto me kupton sa nevoje kisha per tmos nejt vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif