Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

/pf/images/graemlins/lol.gif po ti e pe dje qe i bera dhurate librin "Si te gatuajme " /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ouuu e keqe je LiPS... zakonisht ai liber dhurohet n'martes e jo n'fejes

p.s. me qafsh din t'gatush ti...? se rin nga iher e vetem kur ja plas qe preva gishtin /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une te gatuaj /pf/images/graemlins/eek.gif ,Sot me tha mami qe kisha bere makaronat me te shemtuara ndonjehere /pf/images/graemlins/cry.gif

Nje nga kriteret e bashkeshortit tim ideal eshte te dije te gatuaje,mire apo shume mire ska problem rendesi ka qe te jete gje e ngrenshme /pf/images/graemlins/laugh.gif. Te pakten si lejoj vetes te kem pretendime ushqimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca gjera eshte mire tja besh te qart burrit qe ne periudhe dashurie,vec se duhet me ja thene me stil,ama duhet tja thuash qe mos ti bi si bomb qe sdi me gatu /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

po pra ate them dhe un qe ti din ca gjojna /pf/images/graemlins/smile.gif

me fal se kembngul LiPS... po tjeter çar di me bo ti...?

se vallai dhe ne krevat 1 vit 2 vjet e shumta me burrin do moresh dhen ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Vallaj te dashuren di ta bej,gruan di ta bej,dashnoren di ta bej ,tjeter...hmm kam dhe vullnet per te mesuar gjera te reja,ndaj si them jo as gatimit /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

pres me paduri kur t'martohesh LiPS... jo per gjo po e martume tip si ty s'besoj te me nxieri probleme /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif i di une i di preferencat e tua,po vallaj ma ka shkrep ne kok me u martu vone,kam pare ne enderr qe do gjeja njeriun ideal,ec e merre vesh kush eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prit edhe nja 10 vjet dhe do jem tip per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
larg qoft e prishe muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

po pse mo rrush, te fusim Mozin n'mes (un para kuptohet /pf/images/graemlins/smile.gif )pershembull... as ashtu s'te bohet...? /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Arco... eshte i tere tendi... pa merak... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noto, une s'e kam gjo merak avatarin, thjesht te parin qe me kapi dora kam vene , pse te terheq ty?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

se ke iden Mozaik... me eciton ai avatar /pf/images/graemlins/smile.gif

Arco i imi...? pse mi bon si e turpshme ti, te kesh nderin me mu para e Arcon mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif

LiPS... thojn qe ondrrat dalin te kundertat, 10 vjet...? aha keq muhabeti, m'thuj pra kur t'biesh n'dashni gjoja te boj i salto sa me t'uru /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif po ti ishe ktu e se bone salton /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

M'fal eeee, po mire ti qe m'pelqen, po Arco qe s'me pelqen , c'hyn ne kete mes?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo ta paka qefi ty me i perkedhel icik foket ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

LiPS... un i dola hakut... vet s'deshe thash se do u hudhje nga dritarja po ti as perden slujte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mozaik... me shum un doja me heq kureshtjen time se çar roli mend te kishte Arco... po meqe te dy si ti dhe ai me keni fiksim... po pres LiPS-in t'martohet pra /pf/images/graemlins/smile.gif

ti o dyshe o hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Zgjedhja qe ke bere noto eshte e duhura /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Me ty dyshe jo... o i teri per mua , ose hic... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dyshet i kam lene per te ti bere me te tjeret... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe mjaft jetove me ondrrat e Lipsit... /pf/images/graemlins/laugh.gif zgjohu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

po mir tashi ty t'rren menia se un do e maj me dor deri kur t'martohesh ti...? PYTJE /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. u pa puna te bojm içik eros ktu se skemi ku me e lujt culon ven tjeter na Moderojn /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Mire e ke ti... edhe ato te massach qe po hane dreke tani, te kthejne koken nga ana tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Noten !

^^MIA^^

Forumium maestatis

Llapaqeni ,jo me e ben vet kta e ma hedhin mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noto,po vallaj ti 10 vjet sdo e mbash me dor,po dhe une sdo ngelem mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif,te thashe shifna pas 10 vitesh ose kur tjem dashuruar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noto ,na kan prish temen e erosit na kan prish /pf/images/graemlins/laugh.gif,po na editun dhe ktu morem fund..do heq dor nga forumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

Mozaik... me kpute ti tashi, se me t'thon te drejten mu mka njona te terin.

po thash te bonim i trenino bashk mi, LiPS pershembull ci sta po kam frik se do na boj lomsh kshuqe gjem i tjeter o Arcon o i femer /pf/images/graemlins/smile.gif

jo pinkparadise kuptohet

llapaqeni

Primus registratum

lips ti e di qe une ste akuzoj ty per asgje ne bot se je qingj..vec se ala me dhemin tomthat ka te qeshmet...