Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

...edhe koka ka 7 vrima /pf/images/graemlins/laugh.gif

Miremengjes edhe nga une.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Dole,jam zgjuar,kam fjet prap ,e tashi jam zgjuar prap.Ne tr ka nje kohe te vrenjtur qe ste behet gje fare.

teab

Primus registratum

Gjesi.. /pf/images/graemlins/sleep.gif.pipell we need a change in our day time system. Das freaking mornings suck.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Rora, shof qe e paske sjelle koken edhe kendej nga ne /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Kur fillon vrenjtesia ne Tirane...zorr se iken ......por te pakten me mire se -10-11 qe eshte temp ktu

TranofiljA

Primus registratum

e pa ndonjera nga ju filmin "The Holiday"?

Kush do te nderroje shpi? /pf/images/graemlins/laugh.gif Vallahi me m'ra mu per rrisk nje si Jude Law kisha ik edhe ne Hënë /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Dje ishte nje diell o zot,ste rrihej ne shtepi.Sot me acaroi kjo koha as shi as e hapur as e vrenjtur..me ka bere komplet pasive.Duhet me vajt te DR.Tranofilja tna bej yzmetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Se kam pare po e kam idene e filmit /pf/images/graemlins/laugh.gif...po mire ec ke shtepia ime se gjen nji tip jude shqiptar...he can yodel pretty well /pf/images/graemlins/lol.gif

po ti ca ofron ke shtepia jote? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

po mi, te dhashe dicka per te bere /pf/images/graemlins/laugh.gif Ik tani gjej mollen dhe qiriun edhe prit henen.....meqe ra llafi, kur t'a gjesh punen e henes me co nje PM t'a di dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e pa ndonjera nga ju filmin "The Holiday"?

Kush do te nderroje shpi? /pf/images/graemlins/laugh.gif Vallahi me m'ra mu per rrisk nje si Jude Law kisha ik edhe ne Hënë /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Trano, une jam gati per nje ndrrim..ec ke shpaja jeme. Para se te vij andej nga poli i veriut ama, du me dit ka ndonje rob qe ja vlen apo do me shkoje rruga kot? /pf/images/graemlins/laugh.gif Deal? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Duhet me e gjet shpejt Trano se sna premto me mosha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Po dale mi se une e kapa e para...po te dim ca na ofron kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Gocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Gati per sulm /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hena e plote eshte ne date 1,2,dhe 3 /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Me prit nga hena goce..do behena 800 vjet and still waiting.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Lipso une jam gati.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Knej ka lagja ime goca keni biznesmena shqiptare sa te doni e si ti doni /pf/images/graemlins/laugh.gif Ju bie per hise dhe nje maçok yll. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Candy, duhet te jesh me spontane, jo me i dit te gjitha para kohe.... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ne fakt mua m'lezeto me shume me e ndrru shpine me Lipsion...ose noi komshi t'Lipsit /pf/images/graemlins/laugh.gif Ceshtje moti dhe ambjenti. Atje e di qe m'rrine floket me bukur se kudo tjeter /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif si m'lexo ti mu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

po çunat nga iken? Do kene shku ke pazari molleve /pf/images/graemlins/grin.gif

personazh

Valoris scriptorum

u mlodhen pulat m'raft i pik. çik çik çik.

amon t'ju shof i her me i shpi ça do boni pa edhe deshmitar jehovai behem pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

e pive kapuçinon ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ne me i shpi do kishim ngel pa gjume....jam shume e sigurte per kete. /pf/images/graemlins/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

ke qen gjithnji xheloze ne ziliqare per kapuçino /pf/images/graemlins/laugh.gif

po vallaj shpia me femra ka gallate. nji nga vitet me te bukur ktej ne itali e kam kalu kur kishim i tufe me femra siper....kati siper gjithmone. n'ballkon nji e dy tu u zgerdhi /pf/images/graemlins/laugh.gif