Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

personazh

Valoris scriptorum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

qe ta din ne kta t'tjeret qe filja ka maru per psikologji ne nuk lodhet tu nigju /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

se m'hutoi rreli. m'zbriti njoni tashi ktu ke puna e me i buzqeshje m'pyti "me fal te te bezdis pak?". "posi jo per ket pune jam ktu" i thash. "si jam veshur?" vazhdoi "jo per gje se jam daltonik e kam nji mbledhje e nuk duhet me i trem robt". /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Nazhi vrap te klinika e Tranos se nje seancce degjimore do te te bente shume mire /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

prit i her t'maroj punet ktu bugso, masnej gjonat e qejfit. s'ndryshut i her ju shqiptaret, 3 or me pi i kafe edhe n'perendim /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Paska fillu llafellogjia ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif Pershendetje te gjitheve /pf/images/graemlins/wave.gif

ameba

Forumium maestatis

Nazho kafja e shqiptareve asht gjithmone KAFE PUNE mer ne te gjithe boten /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum

Do t'a shoqerosh me gje kafen? I'm free this afternoon /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Nazho, ca ishte ai personazhi me siper se nuk e kuptova at llafin me d?

BAni, kliniken e ka zene pluhuri. /pf/images/graemlins/shrug.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ktu s na i shuan dot llafet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Jam duke e mbajt mire me Administratoret, do u kerkoj te me bejne Mod te Thashethemeve...edhe... /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Nazho, ca osht ky daltoniku mre se m'bone kurioze?

Bugsi, hallal vella qe te rrika sahati me Shen Valentin gjithe vitin. Pse s'thu qe i leke paret neper dhurata e darka Shen Valentini perdite ti?

Meqe ra llafi, a jeni nukder kesaj feste? Une s'dal kurre ne restorant m'ket dite se ushqimi dhe sherbimijane per ibret dhe restorantet plot me hopeful couples qe do getting laid ate nate me ne fund.

Dolores

Primus registratum

Scorpi ik ore servil .... /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Valsi as une....biles do hap nji teme kundra Shen Valentinit te titulluar.....: SAY NO TO COMMERCIAL LOVE /pf/images/graemlins/devil.gif

TranofiljA

Primus registratum

restorantet plot me hopeful couples qe do getting laid ate nate me ne fund.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif te bezdisin kta ty mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj everything comes with a price /pf/images/graemlins/laugh.gif

.."festa" idiote.

ameba

Forumium maestatis

BAni, kliniken e ka zene pluhuri. /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Mos pret qe ti marr une pluhunat eeee /pf/images/graemlins/eek.gif

Hap syte anej nga lagjja e gocave /pf/images/graemlins/idea.gif

TranofiljA

Primus registratum

ca dmth me ket ti BAni??? Ishalla e lexon Sonila /pf/images/graemlins/grin.gif

Vals

Primus registratum

Teme e gjetur. Po cmimet e luleve qe katerfishohen ate dite? Me vjen per te qeshur kur shof burra ne autobuz kur kthehen nga puna me date 14 me tufen e detyruar te luleve dhe me ate shprehjen: c'te besh, sot eshte dita. Po s'i cova lule gruas/te dashures etj plus nje kartoline, darke apo nje dhurate s'ka me lluku-lluku deri per vit te ri. Me ta shpif!

S

Scorpion

Guest

14 Shkurti si 1 Maji dikurshem...Turma njerezish qe derdhen rrugeve te Tiranes me kuç e me mac, plaka, femije dhe te rinj qe te kujtojne parakalimet para tribunes...:D

personazh

Valoris scriptorum

o ç'me knoqet me ket muhabetin e luleve /pf/images/graemlins/laugh.gif

daltoniku eshte robi qe nuk dallon dot ngjyrat. un e dija qe daltonizmi ishte kur ngaterroje ngjyren e kuqe me blune dhe nuancat e tyre. imagjinojeni ça sikleti tjetri se nuk dinte si ishte kombinu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

ca dmth me ket ti BAni??? Ishalla e lexon Sonila /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Une per vete po fishkellej nderkohe dhe po bej indiferentin /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

P.S: Ju le amanet pasardhesit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum

imagjinojeni ça sikleti tjetri se nuk dinte si ishte kombinu /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

si ishte kombinu si perfundim? /pf/images/graemlins/laugh.gif