Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

teab

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Noto, me te tregu t'drejten jam trem per momentin. M'hiku gjaku si i thone...po ne fund na siguroi Skenderi qe na priti ke maja Dajtit qe c'do gje eshte me kompjutra dhe nuk ka nevoje per panik. Desha me e marre Skenderin me vete ne zbritje /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif Sa shume e besokan shqiptaret teknologjine mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/thumbsup.gif normale qe i besojme teknologjise per sa kohe dime se si shkruhet Kompjuter /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

:lol: Ky Skeneri mos punonte gja roje ke teleferiku mi Trano /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

E njike er dreq? Ishte burre i mire. E tha me gjithe besimin qe fakti qe teleferiku ishte i kontrolluar nga kompjuterat nuk kishte arsye qe ne te kishim frike. Tha:

"Po jo mi goca se sistemi eshte i gjithe me kompjuter. Kur ndalon na tregon ku jeni"

/pf/images/graemlins/lol.gif sikur nuk do na gjejshin dot atje maje telave. Po mendojsha...me ngel me verte thua vijne te marrin me helikopter? /pf/images/graemlins/smirk.gif

Candy, ti ca bere keto kohe?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Aman ca thashe-thushesh bere me Lipsin? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Ca me te tregu Candy....vetem kemi qesh gjithe kohes...per cfare nuk kemi fol...ne fund e mbyllem me muhabet Victorias Secret dhe Strawberry.net /pf/images/graemlins/lol.gif

Ksaj filloi t'ja luante dhe kamarieri /pf/images/graemlins/grin.gif Nuk kishte faj me thene te drejten, eshte simpatike shume /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Avash moj se me skuqe /pf/images/graemlins/smile.gif.
Vallaj per thashe-thuqe skemi lene njeri pa komentuar,more na kaluan gjithe ato ore pa u ndjere fare.Trano kam bere nje te ngrene te fuqishme kur ika ne shtepi sa cte te them.Me thene te drejten u kenaqa shume.
O Trano kot se morem me vete ate pjaten e bukur qe gati e rrezoja une,ta kishim nje gje kujtim. Dhe une budallaqja qe u hutova fare dhe ste bera nje fotografi,tja kishim treguar nazhit se ishte dhe kurjoz /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Hahahahahaha Trano normale qe e njof Skenerin se te gjithe me kete emer qe kam njof deri tani Roje kane pas punu...

Lips-o pse rrejte ti kur the qe nuk kishit komentu njeri /pf/images/graemlins/tonguee.gif e shef qe nuk me zen lemza kot muve /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ejj rrini te qete se ishim shume kurjoze per jetet tona sa te shpenzonim kohe per te folur per forumin,Sinqerisht!.

Kur nuk e njeh dike do te dish sa me shume per te,derisa vendos ta takosh.Po ti Bunny ca fole me Tranon kur e takove? /pf/images/graemlins/smile.gif

teab

Primus registratum

Trano hic mi..kendej laj thaj, po njisoj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

S

Scorpion

Guest

Trano ti i paske taku keta tek e tek ne fshehtesi e /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Ketu ka tradhti burra /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Asgjo me rendesi mi Lips-o per gjendjen ne Gjirin Persik, qeverine e re ne Irak, zgjedhjet Presidenciale ne USA !!! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mos me thuaj qe te ka zene lemza ene ty ate dite /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

TranofiljA

Primus registratum

O Trano kot se morem me vete ate pjaten e bukur qe gati e rrezoja une,ta kishim nje gje kujtim. Dhe une budallaqja qe u hutova fare dhe ste bera nje fotografi,tja kishim treguar nazhit se ishte dhe kurjoz /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Puna e pjates me mbeti dhe mua ne mendje se me duhet te beja ca dhuarata knej /pf/images/graemlins/grin.gif Ju solle shume verdalle vertete, cudi qe nuk ra nga muri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nazhi rrusho eshte kurioz per ty se mu m'ka pa 100 her /pf/images/graemlins/laugh.gif Po pa merak, heren tjeter nuk do e gaboj ballkonin /pf/images/graemlins/kiss.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Trano merr dhe Nazhin dhe fishkelleni posht ballkonit se dal une me tuta me vrap /pf/images/graemlins/laugh.gif Ishalla sbie shi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Bugs,duhej?

[/ QUOTE ]

NCUQ /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

TranofiljA

Primus registratum

Trano merr dhe Nazhin dhe fishkelleni posht ballkonit se dal une me tuta me vrap /pf/images/graemlins/laugh.gif Ishalla sbie shi /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Per t'fishkelly po ja lej Nazhit, une po sjell nje cader te madhe per te tre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Masnej edhe me ra shi ca ke ti....mos i ke tutat prej sheqeri e? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif ne fakt cadra duhet se jemi bere si Angli tashi.Une kisha dal fresk fare moj,here tjeter duhet me i marr tutat me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif i ndihet fishkellima nazhit?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bugs kiss.

ameba

Forumium maestatis

Vallahi me aq shi sa ka rane ne TR gjate kohes qe ishe ti cadra duhej ene per te hanger dreke /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Lipso po me the ku e ke ballkoni vi e te fishkellej una /pf/images/graemlins/winkwink.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Bunny e mire kur te vi Trano,me Naxhin ec dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Atehere u dashka prenotu cader plazhi se behemi kater /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Trano hic mi..kendej laj thaj, po njisoj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

[/ QUOTE ]

iiiii, pse me nerva ti mi? You need a vacation...ndiq shembullin tim. Jam aq e qete tani /pf/images/graemlins/grin.gif

Sometimes all you need is good food, good coffee and good muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif