Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

mozaiku

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kemishe ?? Kam nje po skam bere foto me te...cne?

[/ QUOTE ]

Po me date 3 janar, ke dale gjo me kater goca te tjera nga ora 1 e drekes ne nje bar?! Noneeee paske qene ti me gjithmen..... /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

plako erdhe e? un e shtova ket film ke lista e koleksjonit qe po bej. e kisha harru fare.

mozo, s'e maj men per zotin, po mos ma vej re se kur puno noten t'ik men'ja fare (memorja LIpso /pf/images/graemlins/tonguee.gif). ti ma thuj lal, po mos perfito nga rasti qe un s'maj men e kushedi ça trillo pis njeriu /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ca bari mi?? Se smbaj mend gje 3 janarin une,me jep ca me teper info /pf/images/graemlins/laugh.gif e mos thuaj noneeee sikur tkam tmerru /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

1 shkrim ju hudhi Tranofilja... e fillut dolet si kamomili n'bar /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Noto ti e kupton vete qe i zoti i shtepise duhet respektu /pf/images/graemlins/winkwink.gif

i_own_u

Primus registratum

Boooooo Moz... sme kujtohet se ku tem ke qen po un e pash e stu pergjigja atje po ktu

per ate shkrim e kishe ti te Kondres...?

mesiguri ke qen jasht temes... va di moda cuesti tempi Jasht Teme /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

ehhhh Lipso... ku ja mbaj mend emrat une bareve... /pf/images/graemlins/angel.gif

Nazho... s'po ta them as sonte se prape turn note je tu bo ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

noto mthuj i cik ke shajt noi cik tashi qe u fute nforum /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

çzot shpije mer Bunny...?

u m'çefet te gjith sa ju erdh Trano n'Albania... e keni lon dhe pa drita n'teleferik pale /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

epo mir se ti e do that! kush nga rrenat se kam thon shume at'here une /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Boooooo Moz... sme kujtohet se ku tem ke qen po un e pash e stu pergjigja atje po ktu

per ate shkrim e kishe ti te Kondres...?

mesiguri ke qen jasht temes... va di moda cuesti tempi Jasht Teme /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Jo vallai s'ishte hic jashte teme e aq me teper qe tre fjale kishte postimi, po me te verete mu duk aq e pakuptimte sa thashe te pys iher Noton a e kam shkrujte me verte, apo me eshte fiksu mua kot sikur e kam shkrujte ... se sot ishte zhduk pa shpjegim....

cacol

Forumium maestatis

Erdha plako, ti plako ke shume qe ke ardhur plako ? Plako, kam pa i film t'papam plako, Troia /pf/images/graemlins/laugh.gif tituquhej /pf/images/graemlins/grin.gif

i_own_u

Primus registratum

jo LiPS... se sa fillova te shaj me moderuan /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ti doje tu shaje kshu...? /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Moz ca vendi ishte Bari dhe cne qe mendove se isha une??

i_own_u

Primus registratum

Mozaik... varja mi goc... qeke me fiksime ti, pale me t'dhon i kafe ty te priske ke dera perdit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

noto ma mori mendja qe te moderuan ndaj tpyta se sh i urt mu duke /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti e di ca dua une /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

plako do e thush ne ti kush personazh t'pelqeu se dikur eshte hap teme me vete per Troia-n /pf/images/graemlins/laugh.gif, Hektori a Akili.

LIpso jep, masnej kerko ti motre, a t'lutem shum! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

i_own_u

Primus registratum

po normal qe e di... po dhe ti si t'gjitha femrat Albaneze po ate menie keni

qefi ma ka po kulo s'ma mba /pf/images/graemlins/smile.gif

ipja mi t'kam thon kush ta kerkon... jo t'gjithve kuptohet /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Po pra Noto, se ta kishin bo tyyyyyyy.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Noto, me pranu kafen tate i bie me te zhgenjy, keshtu qe s'po e pranoj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lipso... tranquilla... i degjova tu bo muhabete ekonomiku dhe ca muhabete te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe thashe : imagjino me qene lipsi kjo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mozaik... varja mi goc... qeke me fiksime ti, pale me t'dhon i kafe ty te priske ke dera perdit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

hahahahahhahahahahhahaahahahahahaahahhahahahha

cacol

Forumium maestatis

Mua si plak 23 vjecar, harrakat, aventurier, qejfli dhe harbut, me lejohet te them me plot bindje AKILI /pf/images/graemlins/laugh.gif

Je n'dakord tina ?