Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

gurax

Pan ignoramus
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

s'ka gje se kam perfaqesues qe do e rrahin paq. /pf/images/graemlins/smash.gif

mozaiku

Primus registratum

Noto, nese s'gaboj une mbreme te ktheva nje pergjigje atje tek sugjerimet qe sot nuk e shoh me. Para se te shkrep noj fishek kot, a eshte e vertete apo kam pare enderr une?! Shkrimi nuk ishte as anonim mer jahuuu e nuk thynte asnje pike rregulloreje. /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif
Mroma ju te tjereve.... /pf/images/graemlins/smile.gif

gurax

Pan ignoramus

Se mos nxefesh shume ti me keta surretrit e kuq /pf/images/graemlins/smash.gif
'mroma.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Moz me le rehat mi me kte foton se sjam as fotozhenike,pastaj fillo Nazhi tu bo thashetheme lart e posht,rri cna ngatrron ne kto pune.

nazho mos bej sikur sdo ti tet a tet /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

ja pika ku m'pelqe mozaiku mu, kur kerko foto kshu thatçe are /pf/images/graemlins/laugh.gif

un po shof schindler's list e ju pershnes me ket film (bardh e zi).

shtese: o lipso po vdes mi amon me u taku çik /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ndaj po lengon ti,se po vdes ee /pf/images/graemlins/laugh.gif

ik re dreq,nga inati ska as foto,as takim,aty trrish.

Guraxo mirembrema iher,se sa vjen me cekic ne dore na trembe /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Po normal, njera si hije, tjetra e nxefur, tjetri me verejtje per ndricimin e ambientit te fotos. Popull kot.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajd pra /pf/images/graemlins/wave.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Miredita /pf/images/graemlins/smile.gif

Une mberrita. Dikush kishte pyetur per ndonje histori te vecante nga fundjava. Une dalloj ngeljen time ke teleferiku i Dajtit se iken dritat. Ishte pune 15 sec...po m'u duken pak me shume mua, aq me shume kur filloi pak era, shiu dhe vetetimat.

Sic ju lashe po ju gjej....me ca buzeqeshje me teper /pf/images/graemlins/smile.gif

Shifna neser se m'fillon puna /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

Ksaj i thone me te piku catia ne mes te veres mi /pf/images/graemlins/lol.gif

Duhet te kishe marre nje kile hudhra me vete se ka rrezik te te kete marre njeri me sysh /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Lips-o mos ke gisht ti ktu eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Se mos nxefesh shume ti me keta surretrit e kuq /pf/images/graemlins/smash.gif
'mroma.

[/ QUOTE ]
Une kot nuk nxefem noj here.. ( pysni nazhin /pf/images/graemlins/laugh.gif)... po robt qe bejne si te mencem duhet me dite edhe me e shfaq mencurine e tyre... se na dh****.... /pf/images/graemlins/mad.gif

Nazho... di me kerku edhe gjojna te tjera keshtu, thate fare une.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jo per zotin ,im an angel ne kto gjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guraxo,une isha hija ?? Une jam dhe shume e dukshme cudi..

personazh

Valoris scriptorum

o guro ti m'ke habit gjithnji me men'jen tate per zotin. tru me hije ke :d

tashi vje momenti me i thon mozit: kerko dhe do te jepet (thate) - tha /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

qafsh me kshu pytjesh se sikur po lujm doktorash duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Nazho , se mos me rren si me rrejte per festen e Flamurit ( party , te kujtohet /pf/images/graemlins/laugh.gif), apo per ngjyren e jorgonit?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lipso, pse s'na e le ne te tjereve te themi sa fotozhenike je?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Madje do bojme edhe ma shume komente sesa ta merr mendja ty... veje per 5 sec mi dreq, kush e pau e pau... /pf/images/graemlins/laugh.gif
E di pse?! Mos ke gje nje kemishe mendafshi ngjyre mjalti ti?! /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

i_own_u

Primus registratum

1 shkrim ju hudhi Tranofilja... e fillut dolet si kamomili n'bar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mozaik... kur do e ndrosh kte avatar ti...? apo kur te na bohesh moderatore /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

nazho hajt pra se mka vajt mendja per tu vizitu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mozzz ,se vej dot jo se sjeton ne Tr ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kemishe ?? Kam nje po skam bere foto me te...cne?

personazh

Valoris scriptorum

ohoho nji jorgan dhe nji kemishe ne sfond. kush do çokollat se shtyhet mir ne kshu rastesh
curioso.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

S'te pelqen surrati im ty?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju pergjigje pytjes sime ti qe te bera te faqja tjeter?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tranofilja me kishte thone : Po na u puqen ditet do bojme xhiro me ashtu ne hapesire... /pf/images/graemlins/laugh.gif shyqyr qe s'na u puqen... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Xhan xhaaaaaannnnnn /pf/images/graemlins/smile.gif. Ma mire ne vere them une...

cacol

Forumium maestatis

un po shof schindler's list e ju pershnes me ket film (bardh e zi).

[/ QUOTE ]

I mrekullueshem, vetem nje fragment eshte me ngjyra, kepucet ( apo palltoja ??? ) e asaj goces se vogel...

Trano, o lule, uroj te kete shkuar sa me mire udhetimi. Pa trauma neser ne pune /pf/images/graemlins/kiss.gif