Dhelpra donte me i marre rrushte, jo me i dhene. Sdq, meqe une te dukem i zgjuar si dhelpra, me mire s'po e them ca intepretimi i jap rrushit /pf/images/graemlins/lol.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
I nxoren arkivat folklorike keta /pf/images/graemlins/laugh.gif sikur jeni nga 800 vjet
[/ QUOTE ]
ku ka me mire mi...t'pakten nuk mburremi qe mbajme mend kenge te tipit "Ti nuk di as me ma lyp" dhe "Dashuria s'eshte rrumpalle" /pf/images/graemlins/lol.gif
Une e kam bere mend te bej nje koleksion me kenget origjinale...cfare nuk kam gjet. /pf/images/graemlins/grin.gif
Nga te gjitha mund te them qe preferoj kengen e Bareshes /pf/images/graemlins/wub.gif
Epo boll ja the se e mori vesh qe vdes per ate.. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ik sherohu tani /pf/images/graemlins/kiss.gif
Po mbaroj per gjume dhe me duhet te rri vone ne pune.. /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif kombinim i tmerrshem /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prezent une ,kush me kerkoi /pf/images/graemlins/laugh.gif
sot hoqa qafe nje provim goxha te veshtire,kam ndenjur gjithe diten pushim se as vete sme besohet qe mbaroi ai provim /pf/images/graemlins/crazy.gif tashi po shof sopranot dhe po hedh dhe ndonje sy kteja ndaj skam shkruajtur sh Candy ..pranohet si justifikim? /pf/images/graemlins/cool.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.