Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Fundi i Vitit!

Sikur t'ju ftonte nje ish ne dasem do shkonit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: nuk jeni ndare me perqafime /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Une do shkoja me nje te dashur tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif, edhe do beja skandal mu ne mes te dasmes.

Trano, ta kaloi exi... po he se do ia kalosh ti me pas, kur te marresh nje me te mire se ai ( MUA /pf/images/graemlins/grin.gif )

teab

Primus registratum

Trano ti kap Mostin per krahu dhe shko per qejf. Apo se ke 2 metra djale dhe keni per te rene ne sy se s'ben! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje ishi im me ka bere nje ftese te hapur per ke dasma e tij, por me nje kusht, qe te jem une nusja ..so cheesy /pf/images/graemlins/lol.gif
..guess I'm not going to that wedding..

cacol

Forumium maestatis

Nqs nuk ta ka specifikuar nusja e kujt duhet te jesh, atehere shko dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emri TONI eshte shume sexy, isn't it ? /pf/images/graemlins/grin.gif

TranofiljA

Primus registratum

nuk eshte ishi im jo, ca robsh qe jeni dhe ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ishte nje pyetje kot...sa per t'pa ca mendojne njerezit ne keto raste. Mua edhe po ma bene ftesen, nuk shkoj /pf/images/graemlins/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

E drodhi kjo... e perdrodhi fare biles /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

TranofiljA

Primus registratum

shume i sigurte dukesh....por je gabim /pf/images/graemlins/wink.gif

po dhurate do i conit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

aj dont billiv it....une??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif afrohu t'perqafoj icik...po m'duhet me marre nje stol me vete qe t'arrij /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

teab

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Emri TONI eshte shume sexy, isn't it ? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

I luv that name /pf/images/graemlins/wub.gif

TranofiljA

Primus registratum

ca mos t'a luv-esh mi....se e kane shumica e cunave shqiptare te lindur ne 10 vjecarin '70-'80 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Faktikisht Eltonat kane lindur nga 72-79 (atehere kur Elton John duhej shume ne Shqiperi, edhe pse fshehurazi)

cacol

Forumium maestatis

Une duhet te isha quajtur Ermal /pf/images/graemlins/laugh.gif ose Parid, pastaj zgjodhi gjyshja.

Tranush, shtrihemi me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

I luv it, por edhe I hate it sometimes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
It's a love-hate relationship!!

cacol

Forumium maestatis

Sic thote 2Pac : I'm still the thug that you love to hate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Candy, nuk eshte raport dashuri-urrejtje. Eshte gjithnje dashuri, por e shprehur ne menyra te ndryshme. Keto luhatje "sizmike" jane ato qe e balancojne nje raport, qe e perforcojne dhe qe me tejkalimin e tyre e bejne raportin me te gjate ne kohe. Pa lene menjane emocionet qe jep nje pajtim pas nje zenke, pa lene menjane kenaqesine qe merr kur i bertet tjetrit apo tjetri te bertet ty ( ky eshte nje koncept shume fin, i thelle po ashtu ), duhet te dish qe je me fat /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

sa qef kam kur flet per dashurine ti /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

dua më....cfare mendon tjeter?

teab

Primus registratum

I am me fat, po ai eshte more /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Diku tjeter ( tek forumi i zogut ) kam shkruar : Dashuria eshte teresisht si antimateria. Eshte elementi komplementar qe i duhet materies ( njeriut ) per tu shnderruar ne energji te paster, ne lumturi te kulluar. S'ka nevoje per fjale te tjera...

Pasi dikush nuk kuptoi postimin e dikujt tjeter qe kishte shkruajtur "Kush e di c'eshte dashuria, s'ka dashuruar.", shtova : <font color="red">Ai ka dashur te thote qe dashuria eshte dicka qe sa me shume ta "njohesh" aq me shume te duket sikur nuk e njeh. Eshte nje ndjenje e cila me vazhdimesine e saj sjell gjithmone gjera te reja, sensacione te panjohura, statuse shpirterore te pa vizituar me pare.</font>

... akoma ?

cacol

Forumium maestatis

Candy, ke te drejte, duhet te kisha folur ne shumes /pf/images/graemlins/smile.gif : JENI me fat! /pf/images/graemlins/wub.gif

teab

Primus registratum

Mosti, ke harruar te thuash qe dashuria eshte gjeja me e komplikuar ne bote, sepse te vjen kur se pret, nuk te vjen kur e kerkon, dhe kur vjen s'te pyet se ku do me shku, por te con ku te doje.

cacol

Forumium maestatis

E kam harruar ? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Po flisja per dicka te nisur. Kjo qe thua ti nenkuptohet, s'eshte e opinionueshme /pf/images/graemlins/laugh.gif