Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Kohë festash!

do vi pra....c'paske qene....po kam 1 kusht...n.q.s nuk kercen nuk rri n'tavoline me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ku do kerceni ju mee??? jo per gje po per aheng jam e vetmja une ,pale per te hutu orkestren ee llape /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

une vi per vete,po erdhi dhe trano aha paskemi qejf te papare /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

me ke e ke tani? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une vi pas nje muaji....po ju shkoni ngrofeni venin per mu /pf/images/graemlins/grin.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif di gjo pse t'kom inot (qe ta di dhe une /pf/images/graemlins/tongue.gif)

po n.q.s shkoni dikur nga fundi Janarit vi me gjith' qef, apo nuk e kam shpine afer Lipsit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

seshte nga ato qe mban inate Trano /pf/images/graemlins/wink.gif meqe ra fjala se kam pershendet hic kto kohe /pf/images/graemlins/smile.gif.
Trano kiss file /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

trano do me takosh si heren e funit qe me the..

ec ti se ikim ku te te doj zemra...gjithmon nese lips ka deshire

^^MIA^^

Forumium maestatis

cmu ke per tu qep te shpia ti cdo dy ore tu mtherrit liiiiiipppppsooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti me therrit kurse amorja me fishkellen ,bejme nje kolazh poshte dritares sime /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

sa make men dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Brenda mundesive gjithmone Llapaqeno, asgje me t'keqe kuptohet. /pf/images/graemlins/wink.gif