Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Massachusetts - Kohë festash!

Na na na ti se ti prej festave te medha kte muj /pf/images/graemlins/laugh.gif i shef te gjitha me bojna.

Naharasima afrikan me siguri do i kish qejf nje pale Nike me xixa-xixa por eventualmente do kuptonte qe keto ne pergjithesi po e sjellin nje hap me afer domestikimit, dhe nje hap larg natyres /pf/images/graemlins/laugh.gif. Dhe sa me larg natyres aq me e madhe mundesia e zhgenjimit. Nderkohe Najku i ka fut dhe nji factori tjeter diku aty perballe shpis' Naharasimes dhe sipas sezonit o ja merr o sja merr nonen ne pune me 1cent diten.

Nejse... Mirmjes iher /pf/images/graemlins/laugh.gif !

ps. VFLP domosdo /pf/images/graemlins/laugh.gif !

teab

Primus registratum

Gjesi,

Mozo ene Izo, rrofshi per idete. Une e nisa paperin dhe tani e kam staku trurin (per nai 1 muj) nga c'do lloj aktiviteti qe requires "thinking" keshtuqe ec na folni per peme viti riu ene per dhurata nashti...
/pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: Mos e shani te shkretin globalizim kaq shume se pa te do ishim akoma tu prit ke radha qumshtit ne ora 5 t'mjesit!

TranofiljA

Primus registratum

Eshte e mundur qe nje person te jete ne humor te keq gjithe kohes? Mua se si me duket....me bezdisin keta tipa.

cacol

Forumium maestatis

Hmmm... ka tipa te tille. Zakonisht kjo situate eshte simptome e nje traume te pakapercyer psikologjikisht por qe ne aspektin kronologjik eshte e larget. Keta njerez, mendoj une, perplasin gjithnje koken e tyre tek ajo "traume apo ndodhi" dhe zbrazin te gjitha fajet ne te... dhe keshtu behen vegjetative, njerez qe jo vetem jane ne vend numero, por rrine gjithnje me koken pas. Start givin not a fuck like I do, for ex.

Trano /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Candy si je ?

TranofiljA

Primus registratum

nuk e di, mua me duket pak e cuditshme kur merzia u kthehet ne pjese te natyres se tyre. Halle kemi te gjithe /pf/images/graemlins/shrug.gif

Flas me shume per ata tipa qe behen "miserable"....nejse, thjeshte nje vrojtim ke stacioni i trenit /pf/images/graemlins/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

Aha... ata qe zgjedhin rrugen une nuk i gjykoj kurre, as nuk i analizoj. Cuditerisht nuk i meshiroj, me duken njerez me kurajo te pafund...

teab

Primus registratum

Leni njerezit ti hipin trenit rehat goce.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mosti, une me mire sot. Kam ardh ne pune ne ora 9:45 dhe se kam bosin...tra la la la /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Nje reklame birre :

Beer, helping ugly people have sex since 1862 /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

Candy, ku t'ka ik bosi mi??? Ishallah i eshte prish menja dhe do te t'jape ndonje bonus....se nuk i dihet. Thone qe ne sezon festash njerezit behen me bujare dhe te dashur /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

po po, tu ardh eshte bonusi... per vete e mori nje te mire ai, bashke me gjithe executivat e tjere..klasa punetore ngeli me gisht ne goje /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

TranofiljA

Primus registratum

uaaaaa, nuk ndau hic gje me ju e??? Do jete cifut besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

teab

Primus registratum

Ji mi eshte rob i mire i shkreti dhe e meriton ate bonusin se e kane shtrydh mire. /pf/images/graemlins/smile.gif

cacol

Forumium maestatis

Kushedi nga c'vend ia kane nxjerre lengjet /pf/images/graemlins/lol.gif

Candy, je per "seance te dyte" sonte ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Candy and her boss, under a tree
k,i,s,s,i,n,g

mire mi mire, se nuk e shava /pf/images/graemlins/tongue.gif

teab

Primus registratum

Po shkruaje ne shqip te pakten mooooojjjj..osht burre i martum me kalamanj, s'be per mu /pf/images/graemlins/lol.gif

Mosto, sot si dihet nga perfundoj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

..asaj si dihet.. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif