Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

S

Scorpion

Guest
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Pershendetje popull! Si jeni? Ca qetesie ketej. Si shkretetire... Per duel....

th_the_duel2.gif

S

Scorpion

Guest

th_bunny.jpg

Bunny ne prag Krishtlindjesh /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Hajd naten pertace! Kalofshi nje fundjave te kendshme! /pf/images/graemlins/wave.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif

sa i bukur qeke bo sot /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

sa i bukur qeke bo sot /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Duhet me tu pershtat... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

TranofiljA

Primus registratum

uaaaaaa, edhe kshu nuk kishte bo vaki /pf/images/graemlins/laugh.gif

...te pakten Candy do ishte fut njehere... /pf/images/graemlins/grin.gif

Fonzo, ku ike ti?

teab

Primus registratum

Candy u fut, s'pa noi gje interesonte..ene doli prap.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ke qene Tranofile? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

nuk po te dukem interestresante une ty ee?????

Asgje mi, po shtyjme kohen ne pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif

..se harrova. Jam me nerva se kam vrare qiellzen dhe nuk ha dot /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

teab

Primus registratum

Me nerva, pa nerva dhembet po prape jashte te ngelen /pf/images/graemlins/laugh.gif

I mbarove projektet ti mi? Une kam dy takehome finals dhe nje zot e di sekur do ti mbaroj. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

TranofiljA

Primus registratum

ta them une mi /pf/images/graemlins/laugh.gif the night before...

it is my specialty....procrastination. Eshte interesante se edhe kur mundohem te mos i le gjerat per momentin e fundit, dicka ndodh dhe detyrohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Kot s'thone "koka ben, koka peson". Kisha kohe gjithe fundjaves dhe mezi fillova mbreme ne darke dhe si perfundim bera nje vrime ne uje. Tani duhet me kalu ca mbremje te merzitcme para kompjuterit dhe ca nete pa gjume. /pf/images/graemlins/confused.gif
...pastaj vijon nje muaj parazitimi qe mezi po e pres.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ca do besh? Pervec manicure, pedicure.....pazar...gjuajte te largerta dhe te aferta /pf/images/graemlins/laugh.gif

sic thoshin ca miq te mi ne Kosovë...Ah uot ar ju, uot ar ju!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Almost gjithe te mesipermet dhe humbje kohe te papercaktuar para TV-se. Mbase lexoj dhe ndonje gje t'hajrit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Mos me ngatarro mu me t'gjujtme goce, se jom e zene. Nuk bej kshu gjonash une. Ta dish ti sa e urte jam ne realitet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

e mi, tamam si une /pf/images/graemlins/laugh.gif E kam parasysh.

per Vit te Ri si e le? Nga do shkoni? Behet ndonje gje e bukur andej se ket vit sec kam nje deshire t'a festoj ardhjen e vitit te ri diku larg....

teab

Primus registratum

Asnje plan deri tani. Deshem ta provonim njehere te shkonim larg po ishte pak si shtrenjte sepse eshte vone per te bere prenotime. /pf/images/graemlins/shrug.gif
Ty nga ta ka qejfi me shtegtu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

mire qe u ktheve, se per pak i humba te gjitha shpresat e kesaj teme /pf/images/graemlins/laugh.gif Ngela ke Gabim, Drejte e Ndoshta....

Nuk e di, varet ku me del ndonje oferte interesante....

Kane ardhur kohet qe eshte bere shume veshtire qe njerezit te behen bashke per nje kafe, leje mo per ndonje gje me te madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Mromaaaaaaa! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keshtu eshte kur ka njeriu shume zgjedhje; "du me ik diku, po s'di se ku"... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rrini mi aty ne shtepi, piqni ate gjel deti e ato patate; bakllavane bojeni vete po jua majti edhe kalon dita tek-fek... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Noj te re nga ju? Une s'kam pa asnje cun te bukur , te zgjute dhe simpatik kohet e funit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: U kthy Lipsi pe Korce me?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ah moj Moze...kohe te veshtira I tell you /pf/images/graemlins/laugh.gif Lipsi do ket ardh se kishte qendisur nje pershkrim te udhetimit te saj, qe e mori vesh gjith' forumi ca kishte bere /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti ca ke bo? Akoma ne plan e siper per te fluturuar? /pf/images/graemlins/grin.gif

mozaiku

Primus registratum

Sa mu mbush menja mu, ju nderru kompanise File... /pf/images/graemlins/laugh.gif ( sapo me nisen nje ndryshim orari /pf/images/graemlins/cry.gif) , keshtu qe ka mundesi qe deri sa te vije dita , te ma ndrushojne edhe ca here te tjera me qellim qe dua s'dua une, te takohem me ty ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se nga i gjen keto agjente ti?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S: Ku eshte pershkrimi i Lpsit iher?