Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

hahahha ca martese thua dhe ti aman,ti e di qe jam e martuar une,thuaj kur do bej beben e pare.Do mjapesh noi mendje per emrin e fmijes /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

llaf esht ai...?

thash se po me kerkoje te ipja kontributin tim qe me fmin e par /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

uaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

do e beje me verte noto? Kot pyes, n.q.s nje femer e panjohur te pyet qe te jesh babai i femijes se saj do e beje?

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahhaha ca pyetje Trano, tip per baba te duket ky miiiiii ,ky kujt tja ngeci fmijet e vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

jo jo zdo e boja, me te thon te drejten ma ka kerku e dashura aktuale, ta bojm 1 fmi 100% tonin

se e ka nje fmi me burrin e vet ku un dhash kontributin tim goxha /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse Tranofile kishe noi menei ti /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

Arco... hiç rahat, ja kemi dal per kismet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

LiPS... me duket mese normale ajo qe the, esht vet jeta e till /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

jo Noto, nuk e kam konsideruar ndonjehere por jeta eshte shume e cuditshme. Nuk i dihet kurre ku te perplas. /pf/images/graemlins/smile.gif

Lipso, c'rendesi ka tipi babait mi....rendesi ka fara /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

foli pra Tranofile... se sme beson mu ajo kur i them qe fara esht kryesorja e jo tipi i babait /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trano... po mir me fute ne mendime ti mu tashi /pf/images/graemlins/smile.gif

n'fakt te isha femer hiç zdo u martoja, do gjeja noi tip qe do m'pelqente e do boja i fmi me ate

e them sinqerisht.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po me i ngjajt te atit pastaj ca ti bej fares une eeeeee pale te jete si ky noto puupupuppupu

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Zemres sime Arcos

i_own_u

Primus registratum

lol Arco...

ej LiPS... un jam mir me jeten mi dreq shpresoj qe dhe fmit e mi te jen si un me fat si un

se duhet dhe içik culo n'jet /pf/images/graemlins/laugh.gif

sta them per te bind ty, po menoje dhe iher /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Lipso, mos i ngatrro tipat ti tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noto psh, mund te mos jete i gatshem te marre rolin e babait, por eshte ne gjendje te krijoje nje femije. Shanset e femijes te jene tipi i Notos psh jane 50/50. N.q.s nje femer psh thjeshte do nje femije dhe nuk i intereson pjesa tjeter, atehere ai eshte kandidat i perkryer (aq me shume n.q.s eshte simpatik /pf/images/graemlins/laugh.gif)

i_own_u

Primus registratum

e ngordha i fmi n'forum m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Trano pupupup ishalla si ngja ktij qe i ben punet me culo /pf/images/graemlins/laugh.gif
hahahhaha Noto si shpirt te kam,vallaj une si femer qe jam do bej ashtu sic the ti po te ishe femer,martesen do e shoh me dylbi ,leqe sme propozon njeri tashi /pf/images/graemlins/frown.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hhahahahahhahahahahahahhaha noto hahahhahaahahhahahahahahahahhahahaha sa i ndyre jeeee ve bast qe e ke ber kastile kte muhabet hahahhahahahha

i_own_u

Primus registratum

vallaj LiPS... menoje mir ate qe t'thash, hiç mos u marto

shiko, e bojm i bebe bashk sa e ke mamin te re qe ta risi ajo, kshuqe kur bebi jon te ritet at'here do e kesh si shok/qe /pf/images/graemlins/laugh.gif

kshu menohet per te ardhmen e jo budalliqe, jo paja e telashe tjera... e sherret pa marim /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Trano pupupup ishalla si ngja ktij qe i ben punet me culo /pf/images/graemlins/laugh.gif
hahahhaha Noto si shpirt te kam,vallaj une si femer qe jam do bej ashtu sic the ti po te ishe femer,martesen do e shoh me dylbi ,leqe sme propozon njeri tashi /pf/images/graemlins/frown.gif

[/ QUOTE ]

????????????

TranofiljA

Primus registratum

bukuroshë...ika une /pf/images/graemlins/smile.gif

kalofshi nje fundjave te bukur /pf/images/graemlins/wave.gif