Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

ameba

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mosto, ti yllo sa vjen e behesh me zeshkan....kaq dill paska anej nga lagjia jote e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif Hudhi ca rreze knej se ngordhem ne.

[/ QUOTE ]

Ka mundesi ta kete mbush dhomen me llampa ultra viollce ai mi /pf/images/graemlins/tonguee.gif ose nuk ka pas ndricimin e duhur dhoma ene ka dale si zeshkan /pf/images/graemlins/wink.gif

i_own_u

Primus registratum

Tranofilja... po ate ne avatar çe ke...? se me duket LULKUQE mu ajo

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pastaj boll m'ke pa, se t'msohet syni pastaj edhe merzitesh. /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Trano Mona Lizen kane shume vite qe e shohin dhe akoma nuk eshte merzitur njeri me pamjen e saj. /pf/images/graemlins/kiss.gif

TranofiljA

Primus registratum

dua te hutoj armikun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lulekuqe eshte. E vura me rastin e 28 Nentorit dhe nuk e kam heq. Sandalet e tua te preferuara i kam ruajtur....per me vone.

Ti nga ke qene? /pf/images/graemlins/confused.gif

i_own_u

Primus registratum

un ne Honduras Tranofile... me dolen ca prona anej dhe sic i mora ashtu i lash benefiçens Vatikanit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

meqe ra llafi tek trandafili... kam qen i her ne Mynih (Gjermani) dhe ne kopshtin bootanik qe kishin shkova dhe pash trandafilat

kishte nga me te ndryshmet, dhe ai Shqiptari... gjo me e shpifme se ke iden ai si ngjyr roz pak a shum ferr hesapi, apo si kishin fut dhe targen Albania /pf/images/graemlins/smile.gif

ate avatar me sandalen e ke shum seksi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

rezik pinkparadis ta ka kerku /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

...mos ka perdor ndonje stil te vecante me m'a kerku, se une s'kam mor vesh gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

A kishte arome trendafili te pakten?

mozaiku

Primus registratum

Trano, kam pershtypjen qe po neze qiriun ti sonte, zor se e mbaron projektin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ste lenin tu afroje... jo se kishte roje po ishte nje litar si kufi /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse ti çar do boje do kaloje litarin me i mor er...? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

e ke parasysh per çfar trandafili e kam llafin...? esht pa er ai ngjyr roz dhe shum delikat po ta prekesh i bien petalet per iher esht shum delikat.

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif e di tamam per cfare trendafili flet. Cudi ku e kan gjet ate me te vramin (qe tingellon si ato qe i quanim "te eger"). Shqiperia ka lloj lloj trendafilash.

Te preferuarit e mij ishin ato roze, shume te medhenj, me shume petale dhe qe kishin nje arome qe ndihem me kilometra larg. Zakonisht i gjeje ne ferra.

cacol

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Po ti c'beje ferrave moj ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

trandafili nga ferrat vjen mesa di un /pf/images/graemlins/smile.gif

po ai pra me i shpifti isht me origjin nga Shqiperia qe rritet tek ne me i llaf

un aty e mora vesht qe ka ferr e ferr dhe ferrat tona paskan ndyshim nga ato te botes /pf/images/graemlins/laugh.gif

paskemi te njejten gusto ne per trandafila se dhe mu ai m'pelqen e ka dhe kercellin me te trash se te tjeret ai...

apo gaboj...?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Noto kissssss se erdha me vrull te madh /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

ky besoj eshte ai qe kane vene atje (me falni per madhesine)

Flower%20Pink%20Rose%203.jpg

mozaiku

Primus registratum

done... /pf/images/graemlins/laugh.gif
tani mund te shkoj te fle... /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

huuuuh LiPS...

ku me puthe...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tranofilja pikes i ke ron, ja ate trandafil pash me targen Albania

dhe e di çmendova...? thash te ndroja tabelen me ate te Argjentines se ishte shum me i bukur me dy ngjyra

po sma majti /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

noto ku te duash ti,kam nis te te toleroj /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ahh Ok te pyta me qen i sigurt se me t'thon te drejten e ndjeva puthjen tate ne nje vend delikat /pf/images/graemlins/laugh.gif

he LiPS... çme thu noi te re ti... te tipit kur do martohesh...? /pf/images/graemlins/laugh.gif