Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

ameba

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Lips-o me u bo ti si ajo ke fotoja po mblidhemi te gjithe aty me duket... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Nelke se mos te shkon menja me e bo hyrjen me bileta ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Edhe e bejme me bileta ,jo per gje po kshu nisin bizineset /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif s'guxo robi t'i kthehet punes se fillo muhabeti fiuuuuuu

Lipso, ne duar te Nelkes te jesh e sigurte. Do kalosh shkelqyeshem /pf/images/graemlins/grin.gif

Candy, ku e kam burrin mi?

ameba

Forumium maestatis

Pruzente Trano /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Lipso, ne duar te Nelkes te jesh e sigurte. Do kalosh shkelqyeshem /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Candy e shef mi jo vetem qe jam e lehte per tu marketuar, por vij edhe me referenca nga happy customers /pf/images/graemlins/lol.gif

teab

Primus registratum

Ja se shef si i ka nxjerre dhembet jashte prej qejfit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Nelka je product me cilesi te larta pranaj marketohesh kollaj.. /pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

O Perendi... Kot nuk thone:

Ruklama asht shpirti i bizinesit! /pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

Hahahahahahahahahahahahahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif

Erdhi ky qe fryn puplat /pf/images/graemlins/tonguee.gif (Si e kishte Nofkën se ja harrova /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif)

peacock.jpg

TranofiljA

Primus registratum

Sonte kam nje nate shume te vecante perpara. Kam pire kafe mjaftueshem te me mbajne zgjuar deri te djelen.

Plani eshte te shkoj ne shpi, te vesh pizhamet. Pastaj do zgjedh nje nga kutite e mia te shkrepseve te preferuara dhe do ndez nje qiri i cili eshte bere nga duart e dikujt qe nuk e njoh. Ky individi i ka vene emrin "Belladonna". Nderkohe qe ai digjet, do ulem para kompjuterit dhe do plas deri sa te mbaroj projektin qe duhet dorezuar neser ne oren 8:55 te mengjesit.

keshtu qe po i doli njeri gjumit naten hajde me pershendetni /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Mosto, kam fillu me e thirr shume zotin keto kohe.... /pf/images/graemlins/wink.gif

ameba

Forumium maestatis

Apapaaaaa cfare ftese me stil per ta gdhi naten me Tranon /pf/images/graemlins/winkwink.gif

teab

Primus registratum

Trano me paske vjedh pjese te planit. Edhe une do shkoj tani me vrap ne shpi te heq gjurmet e ndonje rremuje tek-tuk /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe do pres te me vijne perforcimet nga klasa qe te mbarojme projektin qe kemi due neser ne ora 4 pm. Punimet mendohet te vazhdojne deri ne mes te nates ose deri ne mengjes. Pa mbaru projktin s'ka gjume. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ah rini, rini,... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Shi shi Shejtoni paska vojt me vrap te dallapi rrobeve per me nxjerr ate bluzen prej arkive /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kush e di se ca ka dash me thone autori me ato vargje /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

Jo mer lyf, bluzen veshur e kisha /pf/images/graemlins/smash.gif

Ti kujton se une jam tipi qe ben plane e ? Une jam Sinqeritet Palloshi mer lepur /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Une jam Sinqeritet Palloshi mer lepur /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Gezohem Bugs Bunny! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Copyright Merry Melodies. All rights reserved. /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

dhe do pres te me vijne perforcimet nga klasa

[/ QUOTE ]

ti paske ndihme, po une qe jam vetem fare /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Mire t'me behet, c'me duhet shkolla mua /pf/images/graemlins/lol.gif

Mosto, ti yllo sa vjen e behesh me zeshkan....kaq dill paska anej nga lagjia jote e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif Hudhi ca rreze knej se ngordhem ne.

ameba

Forumium maestatis

A don ndihme Trano???

Oferta eshte falas. /pf/images/graemlins/angel.gif

TranofiljA

Primus registratum

Jepi ti tani...

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/tonguee.gif Une nuk kam dollap ku t'a vej aparatin (qe nuk egziston) qe t'dal n'resme /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Pastaj boll m'ke pa, se t'msohet syni pastaj edhe merzitesh. /pf/images/graemlins/grin.gif