Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

kshu i thashe dhe vetes para pasqyres sot.....po llogjika m'tha: "Po mi po, aty mahu ti!" /pf/images/graemlins/laugh.gif....ndonjehere mendoj se eshte shume e nevojshme te perkedhelesh egon tende

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kujdes mi Trano me kete praktiken e shtyrjes se gjerave per momentin e fundit se rrezik nuk po ja del me realizu planin ne ca fusha /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S: Si vajti ajo puna e doktorrit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

epo tani Bani, duhet te mos i realizosh ca gjera qe te reflektosh....se si do mesosh pastaj po nuk bere gabime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puna doktorrit ishte me hamendje /pf/images/graemlins/smile.gif E lashe sic ishte.

ameba

Forumium maestatis

Si me e marre kete une mi Trano ?

A- Ai nuk dinte me kercy Napllonin?
B- Ai nuk arriti me e kuptu pyetjen? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

P.S: Mos reflekto shume se nuk do kesh me kohe as per gabime ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif Ika une njehere per njehere Rilexohemi ne darke /pf/images/graemlins/kiss.gif

cacol

Forumium maestatis

Pacim Bunny

Trano, deksha une per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Erdha une /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif..gj..eee.ss... /pf/images/graemlins/sleep.gif

cacol

Forumium maestatis

Miremengjes kastor /pf/images/graemlins/laugh.gif, me ca i ke lare dhembet ?

teab

Primus registratum

hmmm... /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif jam pak bizi tu /pf/images/graemlins/sleep.gif tani. Ta kthej pergjigjen ma vone! /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Gerrhitja me zanore ka me lezet /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Sot eshte dita boterore e luftes kur AIDS! Kot sa me ju shkollu icik! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Candy, kush t'a paska zene rrugen me unaze mi??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mosto, mos deksh kurr ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Eh njonji..m'ka gjet belaja. Se morr vesh ket pune, o martohen robt o rashe e vdiqa! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

U nisa me t'shkrujt 3 here Candy.....po nuk di ca me t'thene. /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Candy, thuaji qe ti martohesh vetem me dike qe te dashuron... thuaji edhe qe dashuria eshte sakrifice, kshq dil ne konkluzionin qe ai duhet ta sakrifikoje martesen dhe te te rrije prane pa qene burri yt ligjerisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ke dhe opcionin me e heq qafe, nqs ai nuk " sakrifikon " sepse atehere i bie qe nuk te do /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cucani, e ndeza ekspresin e kafese une, kush do nje tas ? /pf/images/graemlins/grin.gif

teab

Primus registratum

Haha, as vet s'di ca me thene. U lodha duke thene "jo". Do vije dita qe do them po qe t'me leje rehat! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Degjo, ka ca gjera qe njeriu i NDJEN, nje nga keto eshte ndjesia per te ashtuquajturin " personi i duhur ". Nqs ti e ndjen qe do ishe e lumtur me te, ne te njejten shtepi, si familje, atehere thuaji PO dhe ji e lumtur /pf/images/graemlins/smile.gif

Mil ?

Erind

Forumium maestatis

Haha, as vet s'di ca me thene. U lodha duke thene "jo". Do vije dita qe do them po qe t'me leje rehat! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

U ka prish bota. /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Rri urte mo ErSo se çupe si kjo zor se gjen ne dynja /pf/images/graemlins/wub.gif

Trano, behu gati ti... /pf/images/graemlins/grin.gif

teab

Primus registratum

Degjo, ka ca gjera qe njeriu i NDJEN, nje nga keto eshte ndjesia per te ashtuquajturin " personi i duhur ". Nqs ti e ndjen qe do ishe e lumtur me te, ne te njejten shtepi, si familje, atehere thuaji PO dhe ji e lumtur /pf/images/graemlins/smile.gif

Mil ?

[/ QUOTE ]

Mil mil e ke ti..po ec e vendos per ket me siper se? Une nderroj menje c'do dite. S'jam per kshu vendimesh une jo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Rrofsh per reklamen Mosti! /pf/images/graemlins/grin.gif

Erind

Forumium maestatis

Rri urte mo ErSo se çupe si kjo zor se gjen ne dynja /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/smile.gif

ciao cand

cacol

Forumium maestatis

Fshati qe duket s'do kallauz o Candush /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti nderron mendje sepse fokusohesh ne detaje dytesore dhe jo tek thelbi...

S'flitet me mjete forumore per keto gjera, me limitojne kapacitetin shprehes.