Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

cacol

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Po nuk jemi tek Skampini qe te vish me binçinklente ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ameba

Forumium maestatis

E kam binçkileten amfibe une mer /pf/images/graemlins/tonguee.gif e kam ble ne E-BAY /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Guak guak guak ia beka çikleta jote e /pf/images/graemlins/lol.gif

Sirena

Primus registratum

ehu sa mashtrues ka ne ebay,te isha ne vendin tend do mendohesha 2 here para se ta provoja /pf/images/graemlins/tongue.gif...kjo nuk eshte tentative qe te te mbaj ty larg /pf/images/graemlins/tongue.gif

ameba

Forumium maestatis

He mi Lara qe nuk me besove kur te thashe qe i ka marre malli njerezit per ty /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Gjysem postimi bere ti ketu levizi tema 55 shkrime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ahhhh thuaj me mire qe jeni mesuar ti bini ne qafe njerezve te ndershem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

Ku u bihet tjeter mer Bunkë ? /pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

Most-o me sa duket ai fjalori yt on-line nuk i paska shprehjet frazale /pf/images/graemlins/tonguee.gif... Vrap beji nje up-date se nuk i dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

C'ia fute kot, eshte truni yt qe s'kupton batutat... por sdq nuk te ve faj, e ke nga meraku per pedalimin deri ne Itali /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Lara tashi ti mblidh men'jen dhe mos u boj tahmaqare. Si ti karamele, si une mish i grire do na fusi nji te mbeshtjellme dhe ty do t'hudhi ke bufeja aneksit kurse mua njit me kofshat e pules /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Une nje gje dua te arrij te kuptoj - si e shpjegon kete dashurine e kafsheve kjo kete kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif... se une per vete kam nja 18 vjet qe i dashuroj /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

ameba

Forumium maestatis

Miiiiiiiiii Ha fato la batuta... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O ju hongshin nji mij' dreqen juve /pf/images/graemlins/lol.gif ato u hongshin /pf/images/graemlins/lol.gif po pse moj femra e keni perkthy veten nga femra me pretendime ne femra qe s'kenaqen nga asnje gje, e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moj gra, une morra shembullin e Lares, ajo i adhuron kafshet, sidomos kur bien nga ballkoni /pf/images/graemlins/lol.gif

Po zbuloj shume gjera mbi veten, eshte era "POST"...prisni te shihni c'ka me tej moj /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ameba

Forumium maestatis

Korde ty qeka ba me te nejt nje kilometer larg mi se nuk u parashikoka dot ca me prit nga ty /pf/images/graemlins/tipsy.gif

TranofiljA

Primus registratum

e mbaruat njera-tjetren? Ka ngel noigjo per muve? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Trano kom ngel une /pf/images/graemlins/winkwink.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif cfare vete sakrifikimi /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Te gjithe me duket kane qef te "abuzohen" sadopak. Shume e cuditshme.

cacol

Forumium maestatis

S'eshte e cuditshme kur abuzimi nenkupton patjen e vemendjes, shife keshtu dhe do kuptosh qe eshte mese normale dhe njerezore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ishte pizza tek mbledhja e djeshme ? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum

Pizze amerikane...kot fare /pf/images/graemlins/smile.gif Megjithese nuk i kam qef pizzat ne pergjithesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur t'shof noi material t'bukur ke bari, do i afrohem t'i them: "Would you like to rraf me sometime?" /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Lara, iu referova miqesisht atij kamikazit veshllapush /pf/images/graemlins/wink.gif

Trano, une ti prura ngastrat e pastiços dje /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Trano gonxhe, qenke cel qenke bo lulekuqe me duket? /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

e mi, thashe per rast festash /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj gjynah, askush nuk ja var lulekuqeve...plasin ato te shkretat, i mbushin fushat plot...po hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shume shume i qisin fotografi /pf/images/graemlins/laugh.gif