Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
si ja keni cu sot. Gezuar festen e Flamurit!!!

Ju lutem beni pak kohe dhe firmosni ketu:

http://peticioni.org/

[/ QUOTE ]

Firmosa dhe une.
Pershendetje Massa.Gezuar festen te gjithe edhe ju kudo qe jeni.

teab

Primus registratum

Lipso sikur je mcef icik lately. Ka behesh goce? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po se u ndjeva vetem prandaj ,sgjeja me miqte e mi te Massave ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

He mi Lips-o thuje te verteten cope ... Thuaj qe po prisje qe te vinte Kondra me /pf/images/graemlins/kiss.gif e tij pa te paraqiteshe ene ti ketu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Çdo gjo ka meritat e veta. Ne /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif e mija e kon vlerën e pamohushme të tyre ashtu si dhe dahoni tat /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Lips, pse dukesh si mërzitshëm ti? Mos ka ndodhur gjë andej nga ndërmarrja? Apo e ke akoma inotin me robt shtes? /pf/images/graemlins/kiss.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kondre ,Bugs /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif nga nje secilit qe te mos ziheni /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Kondre jo skam inat me asnje ,ne fakt sjam e merzitur,thjesht kam rene pak ne mendime /pf/images/graemlins/smile.gif.Sa kot sot ,sme dilet fare,nuk ndihet atmosfera e festave fare.Sa per te ardhur keq jemi..

Kondrapedali

Kondrapedali

Mer i makin, nxirr i flamur t'modh ke penxherja ne do e shofësh që do vij atmosfera festive me vrap /pf/images/graemlins/smile.gif.

M'bohet qefi që s'je e mërzitme /pf/images/graemlins/kiss.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Flm qe te behet qejfi per mua /pf/images/graemlins/smile.gif.Kiss back.Juve keni bere ndonje gje te mire ne shtepi per feste?

Kondrapedali

Kondrapedali

Ncuq. Ne festojm me zemër e jo me stomak /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Knej nga shpia ime mduket se kishte Groshe me Turshi per feste /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Bunny ngrite gje flamur atje ti nga lagja jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Blendo, mendon vertete qe ai peticioni do konsiderohet? Gjera te tilla me shume me deshperojne se frymezojne. Me historine dhe natyren e Ballkanit ne pergjithesi mendoj qe gjerat arrihen vetem kur merren masa drastike...kryengritje dhe protesta te forta (sic po behen sot ne Kosove psh) /pf/images/graemlins/shrug.gif

image005.jpg

AnaBlue

Forumium maestatis

Cfare behet sot ne Kosove?

Mirdita, mirmbrema dhe mirmengjes nese kemi ndonje anetar nga Kina /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif

Macok, cfare ben mbrapa kolltukut? Ka ikur Moza dhe ke ngelur vetem? Pis-pis-pis, kam pare nje miush te vogel tek oborri, mos harro se dhe ai do te jetoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ketu sa here qe vij une, vetem rri, s'ta var njeri /pf/images/graemlins/cry.gif

Pa merak, nuk e gjen gje miushin nga une, ose miushen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam frike mos i hyn Mozi me bisht fshese,:p

Isabelle

Valoris scriptorum

AnaBlu ke ne dore fatin e 2 shokeve partizane /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ver doren ne zemer dhe bej sevap /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ju pershendes me "

Cili jeeeeeeeeee Cili jeeeeeeeee
Cili je ti more Burrrrrrrrrrrrrrre...

(muziken bejeni vete /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Isabelle

Valoris scriptorum

E kam llafin kush eshte ky Energjitiku /pf/images/graemlins/laugh.gif ?