Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

cacol

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Rilindja

S'ka gje, une qe e njoh di qe me ka shkuar keq mendja per ca gjera me të /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Nje caj kamomili dhe nje dush te ftohte /pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
O Blend, do ta bejme nje emision radioje per fundvitin ? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

Une jam dakort me kete propozimin e Mostit ... Blendo po deshe merremi vesh me PM per detajet... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

P.S: Hera e pare qe me pelqen nje ide e Mostit /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

teab

Primus registratum

Edhe mua me pelqen ideja. Te marr pjese edhe une? /pf/images/graemlins/laugh.gif ...pliz..

cacol

Forumium maestatis

Maksimumi 5 veta njeheresh mund te jemi... kaq lejon skype. Cdo gje varet nga Blendi sdq.

Ata qe jane ne Shqiperi s'kane linje adapte /pf/images/graemlins/shrug.gif

ameba

Forumium maestatis

Une per vete jam me linje 128 dhe Skype e kam ne forme se pothuajse nuk e kam perdor fare /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mosto ti pse na diskriminon ne te Shqiperise mer cun, une edhe sapo te lavderova idene /pf/images/graemlins/smash.gif

TranofiljA

Primus registratum

Miremengjes /pf/images/graemlins/smile.gif

Dje humba rrugen ne NY dhe me doli e djela per hundesh....vend pa tabela fare!! /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ameba

Forumium maestatis

Trano ti paske humb ene Firmen ne NY mi goce /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ahhh nuk e kishin keq kur thoshin qe nuk jane shqiptaret per metropole me te medhenj se Tirana /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Idete me te bukura jane ato qe te paarritshmet mer Bunkë /pf/images/graemlins/laugh.gif

E provojme sdq, dhe do ta shoç qe eshte siç po te thom une.

Trano /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

C'deshe aq larg tina ?

ameba

Forumium maestatis

<font color="green">Gjithçka është e mundur. E Pamundura vetëm vonon më shumë.</font> /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Trano-ja humbi prap me duket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blendi

Primus registratum

si qe puna e humbjes ne ny trano?
/pf/images/graemlins/smile.gif

Per emisionin ne radio jam dakord, mund ta leme nje date te caktuar, mund te marrin pjese dri ne 5 veta, perfshi dhe mua. Por me perpara duhet te pergatiteni.

per cfare do flasim?

cacol

Forumium maestatis

Blendo, kemi thuajse nje vit pa diskutuar ne radio dhe sinqerisht me ka marre malli. Tema ka plot. Gjithashtu do ishte bukur qe ti riktheheshim gallatave te dikurshme, edhe pse gocat qe merrnin pjese atehere, tani kane humbur fare /pf/images/graemlins/shrug.gif

Sdq Mass ka plot femra, te gjitha te vecanta, te gjitha me humor, te gjitha serioze sa dhe kur duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kete te shtune ? si thua ?

Blendi

Primus registratum

OK, mos harroni gjate javes dhe e bejme nuk eshte problem per mua, fare.

New year resolution's huh karamele?

Cfare do premtosh ti? Nuk je e perkryer? /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

...far from it Blendo! There's always room for improvement. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

TranofiljA

Primus registratum

e imja eshte qe do gjej nje menyre per te dhene mesim dikur ne Shqiperi/Kosove....eh...ndoshta dhe Itali. /pf/images/graemlins/smile.gif

Jo per gje, po ma tha njera pasi me pa filxhanin....ti goce-tha- e urren punen qe ke tani dhe shume shpejt do fillosh pune te re diku larg. Fjala jote n'vesh t'perenis i thashe.

Kam nje pako ketu qe shkoka ne nje spital ne Pavia, Itali...ku eshte Pavia??