Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

teab

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

12 jane mi po s'duken te gjitha. Une po prisja per 25 po shyqyr dhe kaq thuj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

shume te bukura /pf/images/graemlins/smile.gif

Sot qe thoni ju kam vendos te le kafen. Nuk me ben me efekt. /pf/images/graemlins/cry.gif

teab

Primus registratum

wow, ja paske pi lengun kafes me i fjale! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une per vete do i jem besnike gjithe jeten se ndryshe keq e kam punen. /pf/images/graemlins/confused.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Përveç konjakut nuk të zgjon asgjë në mëngjes. Flas për një teke se më shumë mund të ketë efekte anësore të paparashikuara.

Si keni qen me t'ftoftin juve të Massat? Me dasht me nrof nanjonën un thoni gjo juve?

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif për njonën që meno se kebekuazt jon të ftofët /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

cacol

Forumium maestatis

Trano, Candy, e keni parasysh ca eshte Moka ? Eshte " xhezveja " tipike italiane... nqs keni, mund te vazhdoj leksionin mbi " kafene e vertete " /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kondre /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

Une sot kam pire nga mengjesi der tani qe ora eshte 17:17 5 kapucino ,e tmerrshme cpo i bejme vetes... /pf/images/graemlins/idea.gif

teab

Primus registratum

Mosto vazhdo ti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondre po ne tjerve s'na puth ti e? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

TranofiljA

Primus registratum

se si me duket Lipso qe ke ty ka ardhur pasditja.... /pf/images/graemlins/confused.gif

Mosto, he njehere...ke ndonje foto te Mokës, se e vetmja Mocha qe njohim kendej eshte "kafja" (ime e preferuar /pf/images/graemlins/laugh.gif)

teab

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif kujdes mos me harxhosh komplet /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

classic-traditional-original-italy-moka-express-coffee-set-05.jpg

Kjo eshte MOKA!

Eshte e perbere nga tre pjese : serbatori, filtri, dhe pjesa qe mbushet me kafe. Serbatori ( pjesa e poshtme mbushet me uje ) filtri mbushet me kafe dhe vihet mes serbatorit dhe pjeses tjeter. Vihet ne zjarr dhe del kafja siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani, kafeja e vertete ketu ne Itali quhet " Caffè dello studente " ( se e perdorin studentat qe studjojne naten ). Pergatitja ka dy faza : Behet kafeja me moka normalisht, pastaj kafja qe del, hidhet tek serbatori, rimbushet filtri me kafe, dhe filtrohet kafeja serish, behet nje kafe me kafe dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif. Pijeni, edhe do harroni c'eshte gjumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Të paktën do kënaqem /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

100% guaranteed! /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

po kur te t'marri etja Kondre...si do ja besh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mosto, e kam pare kete "xhezve" perpara po nuk e dija cfare quhej. Interesante /pf/images/graemlins/smile.gif
Merre nje me vete kur te vish se do gatush qe do gatush, i ben nje perfundim te bukur me nje kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

S'do jete kafja perfundimi moj lule /pf/images/graemlins/devil.gif ...

Kam frike se vizen s'ma japin, duan qe te kem dokumentat e perhershme ne Itali, e une ato i marr vitin tjeter /pf/images/graemlins/frown.gif

Edhe ti e di ca ndodh nqs te refuzojne njehere vizen...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Sapo porosita ca kremera te Victoria Secret,e adhuroj aromen e tyre..

Trano se shpejti do e perjtojme pasditen njesoj /pf/images/graemlins/smile.gif

teab

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
S'kam asnjë dyshim /pf/images/graemlins/pickellonja.gif.

Kush ti paska dhon ato lulet e bukra?

[/ QUOTE ]

Njonji qe vdes per karamele /pf/images/graemlins/laugh.gif