Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Massachusetts - Rilindja

Çunak jom mi edhe tashti un. Për i vit nuk plaket robi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondre athere je 15 vjecari me i pjekur i forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si eshte princesha? /pf/images/graemlins/wub.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh, si mendon ti se mund të jetë një princeshë? Gagagaga gjith ditën. Hidhu kërce, fut gjona n'goj, shkëly pellusha, flej gjum, pi qumësht t'ngrofët, merru hopa gjith kohës. Thuj po deshe që s'o princesh megjithmen. Gjynof që do rritet ... /pf/images/graemlins/wub.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Trano, une jom pro choice. /pf/images/graemlins/laugh.gif Me mire me e nderru me noi gje qe do e perdoresh se sa ta mbash te mcefur ne ndonje cep derisa tja besh dhurate dikujt tjeter. /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif me keq kjo, me i dhene nje dhurate te marre, nje personi tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif Te kuptoj, eshte praktike por mua s'me pelqen si fakt. Dhurata duhet te transmetoje dicka nga nje person tek tjetri dhe jo te jete thjeshte dicka materiale. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Nelkaaaaaaa, uots ap? /pf/images/graemlins/kiss.gif

teab

Primus registratum

I hear u moj..edhe une ashtu mendoj, po ndonjehere qellon qe se njef mire robin dhe s'di ca me i ble, dhe i ble gjene e gabuar. /pf/images/graemlins/shrug.gifNejse, une per vete e kam zgjidh problemin. Robve te rencishem jua bej te qarte me kohe se cfare dua qe te mos lodhen t'vrasin menjen ca me ble...and evribadi lives happily ever after.. /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

i co leter apo i tregon fotografi /pf/images/graemlins/laugh.gif hint hint....

do mbidheni gje Albo style ne VA per festen e flamurit (sic quhet ne amerike). te pyesesh rinine ketu tani as nuk e kane idene se c'do te thote /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Ja them n'sy drejt fare, se me i ra nga Kina anash e anash kam hall se po m'ngatarrohet. /pf/images/graemlins/lol.gif

Ket vit sjam tu shku. E kane rrit gjoben shume dhe instead e festuam ke shpia e dikujt n'xhakuzi, perjashta me temp 50 grade. Shi ca t'festume i bejme flamurit ne kendej? /pf/images/graemlins/lol.gif

Ana asaj ja kemi pire lengun me kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif (S'eshte per mu)

Trano si e ke skexhulin e evenimenteve mi? Do dridhesh te shtunen? /pf/images/graemlins/rockband.gif

TranofiljA

Primus registratum

do dridhem mi do dridhem, do vish t'me shofesh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hepi Frajdej

0,1020,740105,00.jpg

Vej bast qe ky modeli eshte shqiptar. E kemi mjeshteruar veshtrimin hipnotik /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

_5252001.jpg

TranofiljA

Primus registratum

ky paska dale sikur sa i ka shpetu çiçi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Nuk e di nese vi dot, por me duket /pf/images/graemlins/wub.gif do jete aty se ka per te takuar dike. Ishalla s'po vjen ne shtepi i fejuar /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

C'do besh per ditelindjen? Aty do vija me qejf /pf/images/graemlins/wub.gif

TranofiljA

Primus registratum

...I'll keep an eye out /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per ditelindje nuk kam vendosur te organizoj gje. N.q.s kalon qete te shtunen tjeter mund te shkoj ne East Hampton te takoj nje shoqe. Te shoh....

Se si me duket kete vit. Cdo vit kam bere dicka per ditelindje...ket here po pres /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me duket se ta ngjiti Candy "entuziazmin" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na ka gjet belaja se s'dim as si t'ju ngushellojme publikisht mi goca /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

per cfare do me na ngushellu mi?

It is just the calm before the storm /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
per cfare do me na ngushellu mi?

It is just the calm before the storm /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

aj agri 100% /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desha t'ju ngushelloj se ngelet duke u qare, po paskeni qene duke peshkuar per komplimenta /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse o zot s'me bere mashkull? Megjithese...

cacol

Forumium maestatis

Mbrema te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

Tranush, shif pakez kete foton qe bera sot ne mengjes /pf/images/graemlins/laugh.gif :

2j11z89.jpg

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

teab

Primus registratum

"Ket vezen qe bere sot ne mengjes", deshe me then? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif