Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

cacol

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Rilindja

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Izzo, pse m'i nxjerr sekretet e gjendjes civile mi se m'le n'dere t'shpise /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ma thuj cikez adresen tende /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Tranofile kane nderru kohet. Tashi eshte hall kur ske dal nga pragu i shpis'... se te marrin te pa integrume /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Sa te thjeshta kane qene gjonat dikur. Blendi psh tashi duhet te ishte baba i nje djali (Endri psh /pf/images/graemlins/laugh.gif) 3 vjec, inxhinjer me 8 mije lek', ne nje apartament 1 e guzhine autorizimin e se ciles ja kish nxjerre xhaxhai i madh me miq ne komitet /pf/images/graemlins/laugh.gif. Nusja do ishte Flutura, mesuese frengjishte, familje e mire dhe pa njolla. Kete vit cifti do ish duke pritur autorizimin per lavatrice meqe frigon e moren vjet.

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

E lashe Fidon se filloi te ma dridhte /pf/images/graemlins/laugh.gif. Si eshte vajza /pf/images/graemlins/smile.gif ?

Isabelle

Valoris scriptorum

Lipso mos qesh mi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Harrova te theksoja qe muajin e mjaltit e bene ne Poradec /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif une u meka me Fidon /pf/images/graemlins/lol.gif
Se kisha pare asnjehere ne kete menyre ex-in tend Izo /pf/images/graemlins/laugh.gif (vazhdoj t'a konsideroj per planin e daljes ne pension sidoqofte /pf/images/graemlins/laugh.gif)

^^MIA^^

Forumium maestatis

Sa kam qesh Izo sja ke idene /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kurse ti Izo do jesh duke u zene me burrin tend oficer ,qe pse kur e kishte ne dore per te marre nje shtepi me tre dhoma e guzhine ai vendosi qe te mos behej shembull i perfimit vetjak edhe mori shpine me te vogel per te treguar se eshte i ndershem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Une e paskam pas sallaks nga truni /pf/images/graemlins/laugh.gif !

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif

Kurse Trano e ka burrin pe Korce. Ka dal ne ballkon edhe po rregullon furnelen e gatimit se duhet ti bej Tranos kafen qe ta pine te dy ne ballkon /pf/images/graemlins/laugh.gif here here burri duar arte i Tranos shkund edhe tubat e sobes se druve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Trano lum si ju qe sju paska qit iher tubi tym t'zi /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Lipso, si shkund mi ? Shkund fare fare /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif pse pe Korce une mi??? Nuk shkojme ne...e kam provu /pf/images/graemlins/grin.gif

Vals

Primus registratum

Izin dhe burrin e vet do i kishin "qarkulluar" me ndonje zone te thelle per te perhapur dijen (se Izi do ishte mesuese) dhe burri i Izit do ndertonte hidrocentrale. E verteta eshte se gjate nje darke ku kishte ca te ftuar te komitetit qendror, Izit nuk i pushoi goja por beri nje koment pikant per pelicen e shtrenjte te shoqes Fiqerete Kapo. Komenti u shenua, raportua dhe partia mbajti qendrim ndaj personave qe duan te hedhin balte mbi udheheqjen e kombit.

Gocen e kam si rrush, si pushon goja, ka fillu me thote jo qe tani. Ku je tani qe e le Fidon, se mos jemi komshinj?

H

harap

Guest

sa llapazane qe je /pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Tashi Valso mos na corodit se une oficer tek garda e mora pikerisht qe te siguroja Tiranen /pf/images/graemlins/laugh.gif !

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po se ata jane t'urt mi apo e do elbasanlli /pf/images/graemlins/laugh.gif

Izo,i cik qymyr do e lej te tubi se ska lezet shpia pa i cik tym tzi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kurse Shiraz e imagjinoj tu bo punet e shpise ka zbrit gjithe shpine pertok se po la e po shpla para se tvine Festat e Nentorit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif e mire, mos e ndrysho imazhin qe ke per mua, se i je afruar shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

LiPS, mbaroi fakultetin per Ekonomi Sociale dhe Shkenca Monolitike ne universitetin Enver Hoxha. Ne muajt e fundit fejohet me nje dekan te ri, (Ideal Tonin Sima) martohen ne mencen e Shkolles se Partise dhe sistemohen perkohesisht me shtepi tek vjerra ne Burrel nderkohe qe Ideali pas mesimit shkon punon per ndertimin e nje pallati ne Selite hyrjet e te cilit do u jepen vullndetareve.

PS. Le te shpresojme se do u jepet Leje transferimi per ne Tirane. Daja i Lips, ish Drejtor i "Institutit Bujqesor, Kamez" eshte njeri me influence.

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
sa llapazane qe je /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Tashi mvure ne seder,sdo shkruj me per sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. ne llapazanet po e mbajm 120 numrin e lexuesve,shkruani femraaaa se erdh dita me u lexu /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

Elbasanlli nuk m'kane rastis ne tollon /pf/images/graemlins/laugh.gif

burrin nuk e du t'urte dhe t'mire se ashtu jam vete...du nje mistrec qe eshte pak i prapte, ndonje tip shoferi se ata shkojshin gjithandej /pf/images/graemlins/grin.gif