Kam nevoje te menjehershme per nje puthje te vertete... nje nga ato ku perqafimi eshte total, ku duart perkedhelin koken dhe fytyren, ku gjuhet perleshen paqesisht...
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kam nevoje te menjehershme per nje puthje te vertete... nje nga ato ku perqafimi eshte total, ku duart perkedhelin koken dhe fytyren, ku gjuhet perleshen paqesisht...
[/ QUOTE ]
shkove dhe ti nga tema e qepes e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo, kam nja nje ore qe po tentoja te postoja kete shkrim, por nje firewall qe instalova sot nuk me lejonte, edhe mendova mos me kishin bere ndonje putsch!
Ma fute me kete buzeqeshjen me dhembe perjashta... po nejse s'ka problem, u ngopa me ato tre gajasjet pa dhembe /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Eh rinia rinia.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif - 12 vjecaret sot kane provu e mesu me shume gjera se ne kur ishim 21! /pf/images/graemlins/shrug.gif
Clive Owen is my man. Dont tach!!! /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Eh une jam multitasking moj, i bej te dyja. Diten punoj, naten shkoj ne skull. /pf/images/graemlins/angel.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.