Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

iiiii na shau m'duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos e hap deren mi...zor i madh. Kur kalon rrugeve ketu per halloween duket sikur kane ikur dritat se njerezit pertojne te merren me kalamajt /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne ke shpia kemi rene rehat se nuk kemi kalamaj verdalle, vetem studenta kolegji. Ata shume shume do duan nje shishe birre.

Blendi

Primus registratum

758367_lg.jpg

Si puna ktit e kam une kostumin pak a shume.

mozaiku

Primus registratum

Vitin e kaluar, une dhe shoqja ime e shtepise kishim vendos mos me e hap deren dhe me bo sikur s'kishte njeri ne shtepi. /pf/images/graemlins/laugh.gif Do ti, i dashuri i kesaj vjen papritmas e duke qene tip qe po ta lesh, behet edhe vete si kalama, jo vetem qe i hapi deren tufes , por i majti edhe me muhabet 20 minuta ne sallon. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po kete vit amaaaaaa.... nahhhh... une s'jam ne shtepi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trano, kete vit kam more nje ftese formale bashke me njonen nga njoni... mu ne mes te rruges.... /pf/images/graemlins/laugh.gif aq shume u habitem qe nga e gjithe turma e bulevardit na i ofroi ne te dyjave biletat, sa kujtoi se s'merrshim vesh e po na shpjegonte ca ishte.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ose i jena duk per gjynof, ose .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
758367_lg.jpg

Si puna ktit e kam une kostumin pak a shume.

[/ QUOTE ]

une do behem anije atehere.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Blendi she wants you to be on top of her not besides her, so go back to being a marinar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Nelka, sorry for wanting to try new things!!! /pf/images/graemlins/madie.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif - so i ought to be standing huh? /pf/images/graemlins/lol.gif

Blendi

Primus registratum

pse nuk behemi sonny and cher atehere...musteqet i kom se i kom, se nuk ju thash, kom dhe musteqe...nuk e desha per sexy po per funny. E keni parasysh ate xhajen te kopertinat e atyre filetove te peshkut? /pf/images/graemlins/smile.gif si ai njashtu.

Blendo mbreme shikoja filmin "I dashur Armik", ka nje batute te papame. Plaka (zonje e shtepise) i futet ne dhome vajzes dhe burrit te saj impotent ndersa ishin duke luajtur kala dibrance dhe i thote " Hajt zbrit poshte shkarko kamjonin te pakten se time bije se ngarkove dot" /pf/images/graemlins/lol.gif

Blendi

Primus registratum

e ke parasysh si jane keto pune, kur ruhesh te ngjiz belaja...no pun int. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur do pastaj behet e veshtire. Vete s'kam shku ndonjehere me qellimin (mendoj se eshte gje shume ebukur te besh dashuri per te ngjizur nje femije)...por thone qe ciftet qe provojne dhe s'mundin kalojne nje eksperience shume te veshtire psikologjike, te dhimshme... /pf/images/graemlins/shrug.gif

TranofiljA

Primus registratum

...e ku do shkojshe me kostumin ti? Keni ndonje 'party' apo do dilje rrugeve...

/pf/images/graemlins/smile.gif

Nelka a nun me minifund....po eshte ftohte miiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mbrema te gjithe Massave.Shoh qe po beni plane per hallowen sa mire ,lum si ju.Une per kte fundjave asnje plan...ishalla po na del ndonje gje tamam /pf/images/graemlins/shrug.gif

ameba

Forumium maestatis

Blendi &amp; Trano A te vishem une si posagjer i anijes /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mirembrema te gjithe te tjereve /pf/images/graemlins/wave.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ho mre, erdhi Hallouini knej ka Massat apo jom un herët?

Si keni qen dynjolliku? Jeni furnizu me karamele e çokollata?

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e si vishet posagjeri Bani???

/pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

Si perdite mi... /pf/images/graemlins/lol.gif Pse me la truni mu me marre kostum te ri ç'do vit per nje feste... asht ma kollaj me dale per Halloween vesh normal ene me thane "Jam vesh si udhetar i thjeshte /pf/images/graemlins/tonguee.gif"

Kondrapedali

Kondrapedali

Ma vodhi i polic. A po vje Hallouini apo jo? Duhet me ju përshtat festave dhe ngjarjeve të rëndësishme të historis /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Ça ke bo nai gjo sot ti Trano /pf/images/graemlins/kiss.gif?