Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Blendi

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mbrema /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

c'behet ktej??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

nga me ka humbur LiPSi /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

LISPI KA NJE PROBLEM ME HOSTIN DHE NUK SHKRUAN DOT FARE NE FORUM. FAJI ESHTE I ALBTELEKOMIT ME SA KUPTOJ DHE NUK DI C'MUND TE BEJ PER TA NDIHMUAR...
SHKRUAJINI NDONJE PM TA MBANI SHOQERI... /pf/images/graemlins/frown.gif

cacol

Forumium maestatis

Per ta ndihmuar thuaji te shkarkoje HideIp Platinum nga www.phazeddl.com

Une jam aq i merzitur dhe aq me nerva sa nuk e keni idene... mu desh te formatoja PC komplet, per shkak te nje irreversible error qe me ndodhi mbreme ne darke /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif ... te gjitha fotot qe kisha bere kete vit, sidomos ato ne Shqiperi, te gjitha videot, per te mos folur per dokumenta e gjera te tjera, humben /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif

U stermundova se mos rekuperoja gje por aha, PC as nuk nisej , sepse nuk njihte sistemin operativ... ca nuk bera dhe prape s'qullosa dot gje /pf/images/graemlins/frown.gif

Mire jeni ju ketej ?

AnaBlue

Forumium maestatis

Nje nga Tirana kerkon shoqeri nga emrigrantet e shkrete dhe te vetmuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendo, ca i ke hedh kafes sot ne mjes? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

ME KA NDODHUR DHE MUA KJO E JOTJA TONCE, ESHTE SHKATERRUESE MORALISHT, TE NDJEJ HALLIN. :MAD: BACK UP BACK UP BACK UP!!!!

Blendi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nje nga Tirana kerkon shoqeri nga emrigrantet e shkrete dhe te vetmuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendo, ca i ke hedh kafes sot ne mjes? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ne fakt ana, kafen sot e bera vete, bera nje turke ne mengjes, se si ma dha ashtu. po nuk e bera dot gje, s'me pelqeu dhe aq.

ti ku doje me dal? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Do i kete hedhur ndonje gje zmadhuese ndaj i ven shkronjat perpjet /pf/images/graemlins/laugh.gif....Tonce....mos u merzit se ben foto te tjera ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Shyqyr qe i kam postuar ca tek Albumi i AF thuaj...

Nuk e keni idene ca sensacioni sfilites eshte, akoma s'kam buzeqeshur sot /pf/images/graemlins/cry.gif ... me duket ireale /pf/images/graemlins/madie.gif

Erind

Forumium maestatis

tonce, gjeje nje hardisk tjeter ku te vije sistemin operativ dhe kete e vije si hardisk te dyte (slave) dhe i nxirrje gjithe materialet qe kishe!!!

mua mu dogj hardisku i pc, humba te gjitha fotot dhe materialet qe kisha ne vite, me iku petlla dhe qe ateher me backup here pas here.

antip

Primus registratum

Mor plak po me vjen vertet keq!

Gjithsesi mend per here tjeter! BACKUP...

AnaBlue

Forumium maestatis

Ne vend te varet PC nga ne kemi filluar te behemi skllever te saj (apo tij /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Me vjen keq qe te ka ndodhur dicka e tille Mosti, por une po back up PC time qe tani.

cacol

Forumium maestatis

ErS, e provova dhe me nje live Linux Cd dhe nuk beri pune. /pf/images/graemlins/shrug.gif I lidha hdd e vjeter, qe ka te njejtin sistem operativ me kete, e konfigurova si master dhe kete si slave ( leviza ato pin dmth ) dhe prape nuk nisej, kam ndenjur deri ne 5 te mengjesit duke u marre me kete dreq problemi, derisa e formatova komplet, nejse...

Dolores

Primus registratum

Me kujtohet nji episode nga Sex and the City qe ju dogj Carriet hardrivi edhe nuk e kishte idene cfare ishte back up; Everyone does it but noone talks about it /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

hala me Careyn ti mo, t'ka marre malli me duket.
kap tv amerikane atje tek ju?
me duket se ka reruns te S&amp;C cdo nate ne TNT

AnaBlue

Forumium maestatis

Une pa pare S&amp;C ne 11 te nates nuk e quaj diten te perfunduar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

lol

kshu ju dalin t'palamet ju enderrimtareve.
kush nga vajzat eshte epreferuara jote?

Une nuk e di pse por po ta shof rruges ate Carey Bradshaw do ia hysha ne dru. Se c'ka nje gje ajo ftyra e saj qe mi con nervat. /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

ankohet shume ajo prandaj /pf/images/graemlins/smile.gif

rt_parker_061025_sp.jpg

Po Samantha-s ca do i beje?

Implante /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sikur une te isha mashkull nuk do doja te lidhesha me asnjeren nga ato. Ca tipash mizerabel.

TranofiljA

Primus registratum

hot choc? /pf/images/graemlins/smile.gif

kam nje thashethem per ty qe do shkrihesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pas 3-shit? /pf/images/graemlins/smile.gif

Nuk du thashetheme moj se jam tip i padjallezuar dhe futem ne sherre /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

He, ma thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thnx per " ate " /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif