Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Rilindja

Edhe une per palester jam per ta bere garazhin /pf/images/graemlins/laugh.gif po patet noi gjynafqare dhe mund ta lini me jetu po per palester dhe harbime mbajeni /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

"ne nje kokerr rrush te hame raki na behet" - tha /pf/images/graemlins/laugh.gif

lale, trasten me vete, mos harro foton e gjyshesh e mathja anej nga veriu. ik e lal sa rri kno serenata ne toscana, kno kenge alkoli. kur pi robi kno dhe me me ndjenje /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Kam Hepatit B Duto, s'ka me hau hiu /pf/images/graemlins/frown.gif , nejse.

Keni playstation 2 ne shtepi Duto ?

personazh

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Edhe une per palester jam per ta bere garazhin /pf/images/graemlins/laugh.gif po patet noi gjynafqare dhe mund ta lini me jetu po per palester dhe harbime mbajeni /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

njoni ktu u ngrit e tha "jo e plak. ça do menoje dynjoja me nigju uf-pufet, me pa tre çuna qe hyjne e dalin uje ne djerse nga i ven gjys i mçef? nuk bohet llaf!" /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ma shpjego çik tashi ça eshte herbimja /pf/images/graemlins/tonguee.gif

personazh

Valoris scriptorum

hepatit e? qafsh! un s'para mor vesh nga mjeksia po nuk duket shume mire. kur do cofesh? /pf/images/graemlins/laugh.gif. me verte, gjo e rende eshte?

kom xbox.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Duto po ju deren e garazhit lejeni hap se mbase keni fat e po kalo noi femer qe ju shef si vizion juve qe beni palester /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Une jam goxha me fat nga njera ane, sepse e kam te " fjetur " dhe goxha pa fat nga ana tjeter, se e kam prej vegjelise... nga spitalet e atdheut te dashur /pf/images/graemlins/shrug.gif

Varet nga regjimi ushqimor Duto, ka njerez qe nuk pyesin edhe vdesin 30 vjeca... ka dhe njerez qe jetojne me te gjithe jeten. Mjeket me kane thene qe do dali nje ilaç qe e shfaros kshq jam ne pritje...

mozaiku

Primus registratum

Si jeni, mire jeni?
S'kam asgje me tregu sot.... juve?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Leri ato ti ske gje per te thene po ec shkruaj shpejt ktu ca bere /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Duto po ju deren e garazhit lejeni hap se mbase keni fat e po kalo noi femer qe ju shef si vizion juve qe beni palester /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ti paske keqsi mren shtrige!!! bo sikur s'e kupto pse thash une qe e majm myll deren /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Une jam goxha me fat nga njera ane, sepse e kam te " fjetur " dhe goxha pa fat nga ana tjeter, se e kam prej vegjelise... nga spitalet e atdheut te dashur /pf/images/graemlins/shrug.gif

Varet nga regjimi ushqimor Duto, ka njerez qe nuk pyesin edhe vdesin 30 vjeca... ka dhe njerez qe jetojne me te gjithe jeten. Mjeket me kane thene qe do dali nje ilaç qe e shfaros kshq jam ne pritje...

[/ QUOTE ]

u me rob shpie! un kom shku qamet spitaleve kur kam qene i vogel, se isha shume i mbare. ça shenjash ka kot me pyt?

personazh

Valoris scriptorum

qao moz, mosti do i t'puthme se o smur! shif ça mund te besh e me ate rast ke ça me tregu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

cacol

Forumium maestatis

Asnje shenje Duto, une jam njeri i sakte nen cdo aspekt. I vetmi problem eshte nqs virusi behet aktiv dhe fillon e perthan melçine... fundi dihet pastaj...

i_own_u

Primus registratum

Kam Hepatit B Duto, s'ka me hau hiu

[/ QUOTE ]

Hepatite B kurohet kam degjuar un dhe nuk esht shum e rezikshme se Hepatit C

kjo e dyta esht e keqe... po per ate B ka kura m'duket

mozaiku

Primus registratum

Hej medet.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per Mostin: /pf/images/graemlins/kiss.gif
Sa koalicione qe boni edhe ju cunat kur vje muhabeti per keshtu gjojnash.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti Duto , s'e do 1 eeee? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Cuna,.... mos flisni per semundje, ilace , spitale e viruse sepse zverdhem nga frika... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

i_own_u

Primus registratum

MOST... esht Hepatit C ajo qe te shkatrron melçin e jo Hepatit B

jat totalisht ndryshe, qe kur ti kshu...?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mos ja jep Dutit se shume stoik po qendroka sot, edhe mos e dridh muhabetin ti po na trego ca bere sot qe ke humb gjith diten /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Noto, ka kura per ata qe e kane kronik, dhe eshte thjeshte per permbajtjen e aktivitetit. Mua me kane thene per nje kure definitive, qe zgjat perafersisht 6 muaj, me 1 inieksion cdo jave! Uroj te ma japin falas, se ai ilaç kushton sa nje shtepi ne Tr... Dhe e fundit, ashtu sic me kaloi nga A ( verdheza ) ne B, ashtu virusi mund te evoluoje dhe te behet C. Aty fishkesh i teri pastaj.

E leme kete teme aman.

personazh

Valoris scriptorum

po pyta e most, se shqiptar jam dhe un, po nuk qe tu cof e shof mjekun sikur do me m'gjujt plaken /pf/images/graemlins/laugh.gif. po qeka me e bo i vizite per zotin.

mozo, quhet solidaritet seksi, mes seksit te njejte dmth. un njezohem me hallin e mostit e ja di ku i fle lepri ne ket pike. puthje nuk du se jom ne orar pune. masnej me kan thon qe ti ke nga ato buzkuqat qe manin hallat dikur, qe t'ikte vetem me vajgur /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif