Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Blendi

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

bleje Penele bleje...po qe se e ka vra mendjen kaq shume do te thote se te rri mire por ke dashur te kursesh. BLEJE!!!! E meriton.

mozaiku

Primus registratum

Topa kam gjithato... s'du mo....

Fundi s'kishte noj gjo qe s'shkonte vetem se nuk shkurtohej dot se ashtu ishte e bere poshte... e me futi ne siklet... ndoshta pranaj isha ne dyshim... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lipso.... ti je me tere mend tek fotoja mi?

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
bleje Penele bleje...po qe se e ka vra mendjen kaq shume do te thote se te rri mire por ke dashur te kursesh. BLEJE!!!! E meriton.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Do ta blej po e gjeta aty neser... dhe do ta vesh kur te takoj tyyyy.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nja 1 qe di me i bo qefin femres... /pf/images/graemlins/wub.gif

mozaiku

Primus registratum

Votat jane : 3 kunder fundit kaf me fjongo anash /pf/images/graemlins/wub.gif, 1 kunder....
Lipso , do votosh ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tek fotoja qe ke vone vete per gripin mi...

P.S: mbulonte pakez gjurin dhe kishte cik tyl qe i dilte poshte ,.... tip tu-tu-je /pf/images/graemlins/laugh.gif Ngjit me poshte-belin /pf/images/graemlins/laugh.gif, pastaj hapej dhe copa ishte e shkelqyshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahhaha sjam une moj jo e gjeta te google /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe pse semure nuk e leshoj aq veten /pf/images/graemlins/laugh.gif
me thuaj sa i gjate ishte fundi ,ma pershkruaj pak /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Mi gra, jam ne pune une. Idete interesante shkarkohen ne pune, muhabetet lexohen ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mozi, te shkrujta per jetgjatesine e kubanezve, me shume kafe, cigare dhe sex, apo nuk eshte interesante. Duhet me e rrujt artikullin me e botu pas 30 vjetesh /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ana problemi i shkrimit te jetegjatesise eshte se kuptohet pernjehere si te zgjatet jeta qe nga titulli ,artikulli fjale te teperta /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Moz po pres une te ma pershkruash pak fundin ,kam nje ide ndaj /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Lipsi, ja ku ta ka pershkruar:

"P.S: mbulonte pakez gjurin dhe kishte cik tyl qe i dilte poshte ,.... tip tu-tu-je Ngjit me poshte-belin , pastaj hapej dhe copa ishte e shkelqyshme"

cacol

Forumium maestatis

Vallahi me mungonte njohuria mbi rrujtjen e artikujve /pf/images/graemlins/lol.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Tani po vjen dimri, pse e do fundin? Blije nga pranvera se do kete dale mode e re /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ka marre malli te ha mushmolla /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Blendo, po mendoja qe do e vishja me cizme kamosho me take te larte dhe siper nje kemishe te ngushte me jake te ngritur dhe nje varese te gjate....
Lipso... shume detaje do ti... ku pershkruhet dot ai mi... ishte i komplikume... lol

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tani po vjen dimri, pse e do fundin? Blije nga pranvera se do kete dale mode e re /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Keshtu eshte kur s'te njofin robt... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une vesh ma shume funde te dimer se ne vere, se ne dimer mbuloj kembet e shtrembera me cizme te gjata... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

@ penelja

mire, me pelqen ashtu, the gje qe fundi ishte i erret dhe i shkelqyer? ta zeme psh se eshte kafe si ngjyre. Nje kemishe e bardhe, e ngushte, ose e zeze e ngushte, e futur brenda. Ti je dhe goxha elegante kshu qe kjo te rri mire. Me nje pale rruza, njefish, jo dyfish qe te varen deri tek qemeri i fundit.

menget e kemishes po qe me te gjata do te ti pervishja. pastaj te mbetet vetem nje aksesor, Toncja ne krah psh do ta plotesonte, ose nje tonce tjeter...mjaft te jete dhe ai tip i pershtatshem per "aksesor"

^^MIA^^

Forumium maestatis

Moz ashtu e bleva dhe une nje fund para ca kohesh.Jane shume ne mode dhe perfekte per te te mbuluar difektet.Nese je pak e gjate do te te rri super.Per mua me pershkrimin qe bere,BLIJE sepse shkon shume me cizme kamoshi ( bravo jam ne nje mendje me ty /pf/images/graemlins/wink.gif ).Une si ble asnjehere gjerat me dyshim,po provova dicka dhe me pelqen si me rri e ndaj mendjen.
Blend tani e pashe se e kishte modifikuar shkrimin,sdq flm.

mozaiku

Primus registratum

shi sa bukur e qiti veten nga situata ky... /pf/images/graemlins/laugh.gif

C'hy Toncja iher? Toncja vishet Hip-hop.. nuk shkon me fundin tim kaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lipso, e gjeta pse s'ma mushi mendjen. Ngaqe une kam nje tjeter kaf , por kadife ama... /pf/images/graemlins/tongue.gif Po nejse, kafja me shkon mua... s'ka gje me pas dy... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hhahahah jam dakort ne fakt me komplet pershkrimin e Blendit eshte fiks sic e imagjinoja dhe me siguri sic e imagjinonte dhe Moz."Aksesorin " qe se ka Moz-i mund ta gjej fal fundit te ri Blend /pf/images/graemlins/wink.gif.

Moz BLIJE BLIJE BLIJE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

jo re se une ku ta gjej te behem aksesor femrash, je ne vete? por kam sens gjeografik yllo. pastaj, edhe pak mix and match nuk eshte keq, toncja me siguri do dinte t'i pershtatej situates.
si thu ti lipso?

kalojme te vathet. Mua femrat me qafa te gjata dhe vathe te medhenj rrethore me bejne te kthej koken, biles rrotullohem po e deshi puna.