Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

ameba

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Çeta

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ai si elbasanlli safi qe eshte...

[/ QUOTE ]

Siguria e tepert te ben te besh edhe gabime te tilla Mosto ... Perveç faktit qe jetoj ne Elbasan nuk ndaj asgje me Elbasanllinjte ne cilin do aspekt qe ta kapesh muhabetin se nuk kam asnje 'katragjysh' Elbasanlli... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Mos kerceni kot Elbasanllinjte e AF se nuk ju thashe ndonje gje /pf/images/graemlins/tonguee.gif

cacol

Forumium maestatis

Sapo deshmove ate qe tha Sirena... ku ke lindur ti meqe ra llafi ? ( Mos thuaj ne spital... as maternitet mos thuaj /pf/images/graemlins/tonguee.gif )

Sirena

Primus registratum

Bani,nuk jam elbasanllije as une,thjesht kam lindur dhe jetuar atje /pf/images/graemlins/tongue.gif

ameba

Forumium maestatis

Sirena nuk e kisha me ty ate komentin me P.S. ... Ka shume Elbasanllinj ose Pseudo-Elabasanllinj qe vine verdalle neper AF dhe nuk desha te degjeneronte muhabeti edhe te kjo teme.

Mosto sikur ti biesh kembes nga sot e deri ne 2070 nuk ta them se ku kam lindur, normale ne nje nga maternitetet e shumte te qyteteve te Shqiperise... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

Blendo duhet bere appointment me Tranofilen 2 muaj perpara, se i mbushen shpejt fundjavat. Edhe mua vetem gjate javes coc me kushton nje gjysem oresh, po duhet ta marr mundimin e te shkoj vete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

c'eshte kjo probagande qe me shohin syte??? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

I'm very accesible, it's just a matter or time /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse....edhe nje muaj kam shkolle, me pas do i kem te shtunat freeeeeeeeee /pf/images/graemlins/grin.gif

ameba

Forumium maestatis

Hahahahahahaahahahahahahaha... /pf/images/graemlins/lol.gif

Trano e fillove fushaten elektorale ti eeee?!?!?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

cacol

Forumium maestatis

Bunny, edhe ne fshatin me te humbur te Shqiperise te kishe lindur, s'do kishe patur pse ta fshihje... s'eshte dicka qe varet nga ne... e nejse!

Trano, e perkthyer ne terma materialo-fizike, ca dmth accessible ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/wave.gif Massa si keni kaluar juve bukurosha/e /pf/images/graemlins/smile.gif.
Une sa erdha ne shtepi gjithe diten jashte sot ,me zor mora pak fryme nga dreka.Doja te ikja dhe te Aksioni Civil por me braktisi shoqeria dhe hoqa dore dhe une.Ne Tirane ka mbytur fryma e neglizhences dhe ajo qe thuhet eshte : "Se mos do ndryshojme gje ne po te shkojme,Sales sja kercet fare!" Une se mendoj keshtu,por..

ameba

Forumium maestatis

Mosto po ti sikur ruaje hyrje daljet ne bahçen e Trano-s dhe ende nuk e paske kuptuar 'kodin' e saj te te folurit... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Persa i perket asaj temes se vendlindjes time une po bej sikur nuk e degjova komentin tend... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Trano e fillove fushaten elektorale ti eeee?!?!?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

t'kam marre malli me votu e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam nje moto qe nuk bej premtime qe nuk i mbaj dot /pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

Vallahi po qe puna me 'hedh voten' ne Shqiptaren jemi gjithnje te gatshem /pf/images/graemlins/tonguee.gif... Kur ashte dite votimi andej nga ty /pf/images/graemlins/wink.gif apo e ke lane per kur te vish me pushime ne Atdhe te votosh njehere e mire ne zgjedhjet per Pushtetin Lokal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Lips-o mire ke bere qe nuk vajte se nuk ka per te dale asgje as nga kjo proteste e "Aksionit Velia (Civil desha me thane /pf/images/graemlins/laugh.gif)"....

TranofiljA

Primus registratum

Trano, e perkthyer ne terma materialo-fizike, ca dmth accessible ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

materialo-fizik je vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Accessible do te thote qe jam e gjendshme....mund te lodhesh pak, po ..........

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ore Blendin ma ka pare njeri?? Duhet me e kerku te akuariumi se ka humbur fare /pf/images/graemlins/frown.gif

TranofiljA

Primus registratum

Mosto, ben...ti ja di fuqite vetes me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lipso, erdhi me bo TA sot po nuk foli shume....
U lodhe ti sot se lexova qe kishe berdh gjith' diten. U ngroh ndopak koha atje? ketu sot ishte si pranvere, nuk po marrim vesh stinet me. /pf/images/graemlins/smile.gif

cacol

Forumium maestatis

Power is nothin without control /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Di me kontrollu ti ? Se me duket se jam i armatosur /pf/images/graemlins/grin.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Trano ne fakt dje isha ne palester e mu bene muskujt cop.Sot ne mengjes kisha ca pune me amoren /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj kisha ca pune bizinesi /pf/images/graemlins/laugh.gif nje interviste pune te nje organizate e huaj auditimi ketu ne TR,kam shpresa se do e fitoj nje projekt /pf/images/graemlins/wink.gif.Po me ecin mjaft mire gjerat.
Te rrugicat me te bukura te Tiranes afer TVSH kam shetitur tani pasdite me nje mikun tim dhe po i thoja sa ftohte eshte bere e sa bukur duket Tirana ne kete qetesi e rruge plot gjethe te verdha.E adhuroj ate te ftohtin e jashtem dhe brenda ndjen duart e tua te ngrohta ne xhep /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

qeke bo me majt hurdha me vete ti LiPS...

*kap plaçken, mos me t'honger m'sysh /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

sa i embel je ti noto...je si vishnje ne fakt.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lipso, shume mire, me behet qefi. Rrugicat nga TVSH-ja me pelqejne dhe mua shume, e kisha rrugen per ne shpi /pf/images/graemlins/smile.gif