Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

mozaiku

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Lara Croft</div><div class="ubbcode-body">Per te gjithe miq e shoke......

te marte me 24 prill ora 4 pa 10 e mengjesit lindi Perla R. nje zeshkane bukuroshe gjithe lezet.

Ju pershendes </div></div>

Lara urte e urte, vec kur na vjen me kesoj lajmesh... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Me jete te gjate bebushkes bukuroshe! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

personazh

Valoris scriptorum

tashi e kapa si me funksjonojn endrrat. kam pa veten pa kpuce, duke ec me çorape ne mes te bulevardit ne tirane. diku pertej oqeanit nderkohe endrra behej realitet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

a se harrova se eshte 1 Maji:

lavoratooori, tjèééé!!!!
i%20vitelloni%201.jpg

Qe thoni ju une per 1 Maj vajta me dhuru ca gjak, (se duhen aktivitete me fut ne resume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif) dhe me ra te fiket ne karrige nga te pangrenet. Me shpullosi doktori qe ishte king e mu ngrit tensioni menjehere. Deduktova qe sic duket me pelqen S&M, kujt ja prista mendja he? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

nelke ta dhan prap gjakun mrapç pastaj e? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ça eshte s&m?

Tran ajo eshte skene e nje filmi qe quhet "I vitelloni" dhe ky tipi ishte maj makines kur ja boni ashtu ca robve qe po rregullonin rrugen. veç kur ju prish makina 50 metra me tutje.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

dhe ja ku u kthym ke llafi i vjeter, i perseritur dhe sterperseritur, i diskutum dhe i bom problem botror, po aq sa dhe i nenvleftesum kur vijn kto situata: femra do rraf! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Nazho stick with me se ca nuk zbulon. I do corapet mbrapsht e se kam qejf me koleksionu breke e corape meshkujsh une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

vallaj un me dor time s'dhash gjo. ti mir qe i paske marr pa shum ceremoni, po bo ne gallat ty bo kshu pytjesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

po besoj se shpullosjen, mgjth nuk e ke specifiku, ne ftyre ta ka dhon jo mullaqeve, se mesa di un me te sjell ne vete duhet ta çojn gjakun ne ftyre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Na mo se si du, i paske dhe me vrime tek thembra. Tashi ku ma dha shpullosjen s'ka rendesi, rendesi ka imagjinata /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Biles kam nje inat te papare me Tranon ne keto momente se ka pas nje firme "Do te rraf". Dic ka dit, po e mbante per vete...

personazh

Valoris scriptorum

kur tha ai: kembeve te mia i pelqen te rrine fresket, kush o problemi? po shyqyr ngeli ke çorapja puna thuj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

file si ç'kodohet shpulla ne fjalorin mjeksor? po qe se varet nga veni ku jepet thuji dhe versjonet se jom shum kurjoz. kujtoja se vetem meshkujt kishin fantazi figuren e infermjeres..... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

Te drejte ke, femrat kane fantazi figuren e doktorit, vec jo nga uniforma po nga fakti qe ben shume leke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Me duket se Trano eshte duke rraf dike /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

nelk sa per info, si eshte sistemi i dhurimit te gjakut. dmth behet ne menyre periodike, ka nje ritem te caktuar? un jo se kom nermen, se kshu si shalholle kur i thojn po m'pelqe me e dit.

Nazh' une kam qene vullnetare. Ata qe paguhen kane nje sistem me hapa qe duhet te ndjekin, zakonisht i bejne analiza ne fillim etc. Ndersa ne rast tim mendoj qe i bejne analizat gjakut pasi e kane mbledh. Mund edhe te dali p.sh. qe gjaku yt s'vlen hic se eshte i infektum, ose mund te dali qe se perdorin dot se mund ta kesh shume te embel si puna ime e s'eshte compatible me te semuret /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

Nazho ty te marte e mira ishalla qe ma kishe gjet ate skene nga "I Vitelloni" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Eshte e vetmja skene qe nuk prisja me pa per 1 Maj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

po e paske hudh kot gjakun me i fjal? e mir se per ato dacka ja vlejti po he /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

tashi, gjaku embel ça eshte? pertej asaj qe te dun robt e t'hajn mushkonjat. me nivel sheqeri te larte e? llupse!!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

kone pasneser ke "La grande Guerra" ne 9 te darkes ke rete 4. mos e humb.

ameba

Forumium maestatis

Ti rrofsh per infon Nazho po vallahi jom ne pune ne ate orar ene nuk kam me e pa besoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_wall.gif

TranofiljA

Primus registratum

si ben sikur u merzite....ti ngordh me shku n'pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Gjesi File /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif...paska ditelindjen komanari mi...i bot ndonje party alla shqiptarce?