Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

teab

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kadal Llapaqeni se i trembe robt /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

karamele ku ka gjo qe te trem ty mi... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Trembem, trembem une, po s'di gje ti.. /pf/images/graemlins/grin.gif

teab

Primus registratum

E tranofile se kshu thone vajzat shqiptare, si ti. Por kur hapet ndonje teme tjeter versulen ku e ku te peshtyjne sa me shume mbi meshkujt shqiptare. "Jane te vrazhde" thone, "te pa rafinuar".

[/ QUOTE ]

Shif Blendo, se ca nuk ja fusin kot...nuk tallem

mozaiku

Primus registratum

Mua per vete me pelqejne. Me pelqejne meshkujt e vrazhde, te parafinuar dhe me instikte gjalle /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Blendi

Primus registratum

lol, Candy, e di, dhe kane te drejte, ka kaluar koha e harbuterise dhe femres sot nuk i tregohet me vendi se ta tregon ajo vendin me mire akoma pastaj. Une per vete nuk do doja kurre nje lidhje ku une ti komandoj shoqes sime se cfare do beje, apo si do vishet, me ke do flasi, dali etj etj. Jo per te bere si teper "cool" se "cornudo" eshte tjeter gje, por respekti, besimi, liria e ndersjellte jane bazat e cdo lidhjeje te shendoshe, e besoj, se vetem kur keto jane keshtu mund te jem vertet i lumtur. Nje femer "e bindur" nuk do me kenaqte dot. Por ti ke te drejte, nuk jane te gjithe si une,prandaj jam "such catch". lol.me modest shoku se do te rriten veshet si palle gomari masnej...he he

ameba

Forumium maestatis

Mua per vete me pelqejne. Me pelqejne meshkujt e vrazhde, te parafinuar dhe me instikte gjalle /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Mozi ti m'duket se kerkoke nje Malcor ka ata te qemotshmit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

teab

Primus registratum

lol, Candy, e di, dhe kane te drejte, ka kaluar koha e harbuterise dhe femres sot nuk i tregohet me vendi se ta tregon ajo vendin me mire akoma pastaj. Une per vete nuk do doja kurre nje lidhje ku une ti komandoj shoqes sime se cfare do beje, apo si do vishet, me ke do flasi, dali etj etj. Jo per te bere si teper "cool" se "cornudo" eshte tjeter gje, por respekti, besimi, liria e ndersjellte jane bazat e cdo lidhjeje te shendoshe, e besoj, se vetem kur keto jane keshtu mund te jem vertet i lumtur. Nje femer "e bindur" nuk do me kenaqte dot. Por ti ke te drejte, nuk jane te gjithe si une,prandaj jam "such catch". lol.me modest shoku se do te rriten veshet si palle gomari masnej...he he

[/ QUOTE ]

e pra..ate deshta me thone, nuk jane te gjithe keshtu si ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj nuk eshte problemi vetem ke komandimi, apo mos dil mos vish ku di une... ehste ke fakti qe nuk dine ta trajtojne nje femer ashtu si duhet...si femer dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif..nejse nejse se s'du me u fut ne te thella po dru te shtrembet ka kudo, keshtuqe varet me teper nga personi se nga kombesia.

ameba

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

Uauuuuuu /pf/images/graemlins/eek.gif
Goca vrap se me kto parametra qe ka te kjo reklama nuk prodhojne ma /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

e si duhet trajtuar femra? Kshtu themi te gjitha ne, por cfare eshte kjo ne te vertete?

Une nuk e di /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

candy epo ky ven o komplet i mar fun te keqen..nese ke nje mashkull qe mundohet te sillet goxha mire me nje femer..ta trajtoj me respekt..dashuri..dhe cdo gje qe ajo femer meriton ateher shoqeria te ve epitetin GOMAR..TR.. e shume te tjera dhe me pas te tallin..dhe me pas keta te "shkret" meshkuj nuk i shprehin ndjenjat qe kan..

ketu flasim per shqiperin jo per ju qe jetoni jasht saj

teab

Primus registratum

e si duhet trajtuar femra? Kshtu themi te gjitha ne, por cfare eshte kjo ne te vertete?

Une nuk e di /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Respekt!! Ja ta thashe me nje fjale. /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

candy epo ky ven o komplet i mar fun te keqen..nese ke nje mashkull qe mundohet te sillet goxha mire me nje femer..ta trajtoj me respekt..dashuri..dhe cdo gje qe ajo femer meriton ateher shoqeria te ve epitetin GOMAR..TR.. e shume te tjera dhe me pas te tallin..dhe me pas keta te "shkret" meshkuj nuk i shprehin ndjenjat qe kan..

ketu flasim per shqiperin jo per ju qe jetoni jasht saj

[/ QUOTE ]

Nuk po them qe te jene "lepe, peqe" gjithe kohes..ashtu nuk me pelqejne, thjesht duhet te dine te respektojne...s'di me.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

R E S P E C T !!! sic kendonte Aretha Franklin /pf/images/graemlins/winkwink.gif

llapaqeni

Primus registratum

Respekt!! Ja ta thashe me nje fjale. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

kaq pak????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

ka dru te shrembet, ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

pse qesh ti eeee /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

R - E - S - P - E - C - T

Ika shoke e shoqe, palster, pasaj kam ca detyra shtepie /pf/images/graemlins/frown.gif

nga darka do e fus koken prap ketu a ke peshku..

tung, kalofshi mire te gjithe.