Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

bej shaka mi gra se mu fustanin do m'a beje Forever 21 /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam nje mendje mos vesh fustan t'bardhe fare, po i fus nje larmi kostumesh popullore dhe bi rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk do e marrin vesh te ftuarit "nga eshte nusja" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Se kapem shakan fare /pf/images/graemlins/lol.gif

Po une c ne qe s kam marr 1 ftese? /pf/images/graemlins/cooli.gif

TranofiljA

Primus registratum

nuk ishte gje prandaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dole, sa ta marr une do t'a nis direkt ty, I promise /pf/images/graemlins/tongue.gif

...shef si nuk shef kom mashkulli kur fillon fler per fustane nusesh /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

po mosti, ke ndonje preference ne lidhje me fustanet e nuseve?

Nusen tate si do e veshesh (para se t'a zhveshesh)? /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

... jo veshet /pf/images/graemlins/devil.gif

Une do martohem ne ndonje anije, e kam fiksim, kshq nusja do kete ate kostumin e Pammy Anderson tek Baywatch /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Sa i squt Mosti. Sa te rrije tja gjeje anen fustanit i bi shkurt me i pale rroba banje. /pf/images/graemlins/lol.gif

Dolores

Primus registratum

Po c ne qe ngrefesh po u permend fustan nusesh? ...hej mos me thuaj qe edhe ti ke qejf te luash me Barbie?...obobobob /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

Me ka ngelur fiksim nje pikture e Idromenos ( me duket ) qe titullohej " Dasma Shkodrane " ... kshq ka te ngjare qe nusen ta marr me kostum popullor /pf/images/graemlins/laugh.gif, nga ato me 501 xhingla mingla, qe kur t'kem mbaruar se e zhveshuri, te jem aq i egersuar sa... nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Kondre, o kandilist /pf/images/graemlins/lol.gif , s'ke pare mire ti se ishte e vogel brima e celesit, edhe vetem mua arrite te shifje /pf/images/graemlins/tonguee.gif ... po si more s'te punuan veshet qe te degjoje ato 3-4-5-6-etj etj çika qe digjeshin nga afshi ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Vetem njera nga ne ktu ka kostum popull ne perdorim te shpeshte /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

cacol

Forumium maestatis

Candy nuk e dija qe kishe kete opinion mbi veten tende ne lidhje me mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Candy nuk e dija qe kishe kete opinion mbi veten tende ne lidhje me mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Une skam kostum popullor, nuk kualifikohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ok ok e qepa......damn !!

[/ QUOTE ]

Dole ca din Filja qe t'ka be ty me e qep? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

asigjo mi, po ben kot ajo si e vujtme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif