Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

teab

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

Isha Nentorin e kaluar dhe do rrija 1 muaj. Aq shume u kenaqa sa kam paguar $200 per tu kthyer nje jave me pare. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Tani kam ndermend me shku nga Gushti ose Shtatori qe vjen pasi te mbaroj shkollen, po se kam te sigurt.

Po ti pse do me dit i here? /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Ai s'do me e dit i here, do me e dit t'gjitha heret /pf/images/graemlins/laugh.gif qe ti do shkosh atje... edhe e forta eshte qe dashka me t'gjujt ne tjeter kontinent /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uore Blendo, ku je ti atq ?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Opo hajdeni ne TR ju se sju leme te merziten jo /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Une ketu duke mbajt shenime ne kalendar. Ti ku je? Se nga ti dua mesime per gjujtje ne distance. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kusho si ia ke kaluar? Shpresoj te gjitha mire, mbaj mend qe lexova qe e per andej nga Dhjet-ori te na vish huh?

teab

Primus registratum

Lipso, ku do me cosh po erdha? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendo pse do me shku deri n'Kine me m'taku? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Blendi

Primus registratum

Vallaj do vi dhe para se te nisem duhet ta mendoj mire kete punen e (sa?) te ndenjurit. Te gjithe me paralajmerojne se do merzitem. 'Je mesuar keq ne aamerke' me thone.... boh!!!

^^MIA^^

Forumium maestatis

Candy takimin do e leme poshte kalit te skenderbeut,pastaj do te te civilizoj pak andej nga blloku /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi mund dhe te merzitesh,por une zakonisht keshilloj te vini ne gusht ose fillim shtatori.Sdq,po u nise me cte thone te tjeret,me mire mos hajde fare.

teab

Primus registratum

PO i foto do ta bejme aty ke kali, amon?????? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendo mos shko, mos e bej si ai trimi "po ca ka ty, ca ka" /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

Sirenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o yll /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na prano /pf/images/graemlins/kiss.gif

Sirena

Primus registratum

shyqyr qe je ti qe ma di rendesine se aha /pf/images/graemlins/smile.gif

flm Candy /pf/images/graemlins/wink.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Candy une them ta bejme nje te kali edhe nje tjeter te lulishtja poshte kalit,po tkemi fat ishalla kapim ne foto edhe ndonje trans /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

oh ca qejfi, pastaj do ti nxjerim fotot ke emisioni i "pershendetjeve nga ekrani" ke TV Shijaku.. /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

O Blendo, e mban mend ate muhabetin e " kalit " tek Emisioni i AF ne RadioEzeta /pf/images/graemlins/lol.gif ? E forte ka qene...

Sirena, vlerat e tua imponohen /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif te kam shpirt, e di ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Sirena

Primus registratum

ke shpirt te madh ti e di une,ka vend per te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif Sirena

Candy po pate ndonje tjeter per te pershendet e shtojme emrin te TV SHijaku tashi shpejt e shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Sirena u ndje e neglizhuar? Nuk ke pse, kam repskt dhe simpaty per ty...por me Lipsin dhe Candyn po vendosim per sende te rendesishme...do dalim ne fotografi tek kali.

Tani, kesaj i thone tamam kthim ne origjine se une te ajo lulishtja mbrapa kam foto nga 1 deri 16 vjec...te gjitha pa transa ama, le ta mbajme kete fakt ashtu sic eshte.

Po erdha ne gusht/shtator do bej plan qe 10 dite do i kaloj jashte tiranes, kam shoket qe presin te shkojme ne dhermi.

Halli im numer nje eshte qe nuk dua te kaloj dy jave duke prit njerez ne shpi. Me mire them te bej nje darke gjakundi ku t'i ftoj shumicen dhe me aq t'i jap vetes liri me pas. Po ju pershendes tek radio ezeta me kengen "Nuk kerkoj tjeter njeri"

Sirena

Primus registratum

Simpatia eshte dhe nga ana ime Blend...mos ik tani ne Tr se une nuk do jem /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lips...ka shpirt te madh vertete ai...per te gjithe njerezit qe do sinqerisht /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Blendi idea e darkes per te gjithe familjaret eshte shume e gjetur ne fakt.Dhe nese do doje te kishe me shume hapesire per vete ,do besh mire ta realizosh.
Ndoshta shihemi ne Dhermi Blendi?!

Nice song..por spo e degjoj radion.