Re: Marredheniet Kosove - Shqiperi!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une nuk e kame te kjarte pse "REGELE" me kritikon pa baze une qe vetem e them mendimin tim si Dardan ne Evrope, kurse ti "REGELE" nuk e kritikon ja kete GABELIN "MLK" i cili e pranoi se eshte minoritar qka d.m.th. se nuk eshte e drejte qe ky GABEL i Shqiperise te prezenton Shqiperine ne ALBFORUMI.
[/ QUOTE ]
Sa i trashe qeke mer ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa per dijeni meqe po analizoke personin tim /pf/images/graemlins/booki.gif te paret e mij kan qen ne garden e Skenderbeut, keshtu qe kur flisni per histori e per origjina boni kujdes /pf/images/graemlins/wink.gif
Edhe po qe puna per te luftu pushtuesit qe prej 5 shekujsh, ik e lexo per fisin Xhavella (e gjen me google kollaj fare nese do me u kultivu /pf/images/graemlins/wink.gif).
Per temen ne fjale, nuk ka lidhje historia shekullore se si perkasin brezit tone!
Une per vete kam pas te bej me kosovaret qe erdhen ne 91 ne Shqiperi, qe perveç mashtrimeve e tongerllikut nuk sollen gje tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif Edhe neper Evrope po e njeta histori, sa te dalin nga dera e shpis ku ti i pret si miq, nuk lejn gje te zeze pa thene per ty, e kete ja kam thene ne sy, po kur ja thua qeshin dhe te thone se e kane per zakon /pf/images/graemlins/angel.gif
Nuk pretendova ne ndonje vend qe gjithe kosovaret jane njerez te kqinj e as qe shqiptaret jane rrace superiore se s'kom rrjedh ka mendt ala!
Ajo qe thashe me siper eshte fakti se thuajse totaliteti i shqiptareve qe njof, nuk i do shqiptaret e kosoves e ky eshte realitet e spo e shpik po thjesht po e sjell ketu /pf/images/graemlins/wink.gif
Nese ti je mesu me i bo qefin dynjos per kot ky eshte problemi yt, po nese lexo poset e tua ne kete forum, nuk kam pare ne asnje vend te shkruash diçka simpatike per Shqiperine e shqiptaret /pf/images/graemlins/wink.gif Keshtu qe jep mendimin per temen, e drejta jote po kjo sdo te thote qe jam i detyruar te kem te njetin mendim si ty.