Marredheniet Kosove - Shqiperi!

TranofiljA

Primus registratum
Re: Marredheniet Kosove - Shqiperi!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mardheniet jane te mira po mund te jene akoma me te mira.

[/ QUOTE ]

Do kishte qene shume mire t'a kishit lene me kaq. /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Kjo eshte gjendja aktuale dhe rezymeja e gjendjes, me pas u bo shtjellimi dhe u tha e verteta. Po te lexosh me siper e kupton shume mire pse shqiptaret nuk i duan kosovaret dhe anasjelltas /pf/images/graemlins/wink.gif
Problemi eshte se ngenjehere te vertetat jane te hidhura e te veshtira per tu degjuar, po te pakten nuk kam ber dipllomatin dhe hipokritin, keshtu qe kam thene ate qe mendoj e jetoj. Ndryshe nga pseudoshqiptaret e mesiperm qe i dashurojne shqiptaret po ne te njeten kohe skane len te zeze pa thene per ta /pf/images/graemlins/wink.gif

Almir

Primus registratum

Ore ti qenke psikopat i hidhur pa terapi...por ti je gjithe shkaku deri ketu...me trego pse ska keqkuptime ndermjet antarve te krahinave te ndryshme ne forum tjera po ketu? sepse ti je nje nga ata deshtakat minioritar?

Une ti dhash faktet e tash ty sta mban [ndaluar] e luan rolin e viktimes kur je me shume se djalli...une banoj ne Tirane dhe e di shume mire gjendjen po ty ketu te paguan greku (sigurisht me sperme te tyre je formuar) qe me i percare shqiptaret.

Une gjithqka shkruajta dhe ti humbe cdo moment si bacili kur zhduket...dhe po duket qarte se kush dhe kush eshte...kshtu qe ti ke deshire mu bo kosovar por zoti nuk ta bjen ate mundesi edhe kurr mos te shof me ardh Kosove...pirdhu qe kendej me ben si idiot a nuk futet debate po vetem shpifke gjera anti-shqiptare...turp te kesh nga vetja...kaq edhe pirdhu mos shkruaj me ketu.

Se tekefundit qeta kosovaret munden me kriju identitet te ri qe quhet Dardan dhe kjo identitet Dardan do ti perfshi 70% e Shqiptarise...ama pse ta krijojme?...kur jemi zemra e Shqiptarise dhe gjaku origjinal...ik tash se qenke specie greko-sllave-aziatike

regele

Forumium maestatis

Per here te fundit jeni te paralajmeruar te jeni me koherente dhe te keni me shume respekt per njeri tjetrin! Kanari dhe Leshatani, me kujdes ju lutem se nuk ju ka njeri borxh ofendimet! Dhe ty Leshatani po ta them, pasi je bere 3 here ban dhe fillon merresh me fene e me Enver Hoxhen ne cdo teme, duke perfshire dhe temat tek Trupi dhe shendeti! Nese jeni aq superiore sa ju genjen mendja, toleroni dhe tregoni kulture, se per te share e kemi pare qe jeni te afte!

MLK, te lutem, perpiqu te postosh konstruktiv, ashtu sic e ben ne tema te tjera, dhe te injorosh cdo gje qe duhet injoruar!

Per vite te tere kemi propoganduar vellazerine mes njeri-tjetrin e ketu dalim e tregojme injorancen tone karakteristike! Ju lutem, hapni syte dhe lerini budallaliqet e flisni me maturi e ashtu sic ju ka hije, se lat nam, late!

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kjo eshte gjendja aktuale dhe rezymeja e gjendjes, me pas u bo shtjellimi dhe u tha e verteta. Po te lexosh me siper e kupton shume mire pse shqiptaret nuk i duan kosovaret dhe anasjelltas /pf/images/graemlins/wink.gif
Problemi eshte se ngenjehere te vertetat jane te hidhura e te veshtira per tu degjuar, po te pakten nuk kam ber dipllomatin dhe hipokritin, keshtu qe kam thene ate qe mendoj e jetoj. Ndryshe nga pseudoshqiptaret e mesiperm qe i dashurojne shqiptaret po ne te njeten kohe skane len te zeze pa thene per ta /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

Kush jane keta shqiptaret qe nuk i duan kosovaret njehere?

Poseidon

Primus registratum

mesa pash gjete gjith ketij muhabeti ti i kishe ndare njerezit ne NE dhe JU...
je shum i sigurte flet ne emer te atyre te grupit NE apo eksperiencat personale i pergjithson?

MLK

Primus registratum

Me qen i sinqerte fare, para viteve 90 te gjitha kan pas nje imazh tjeter per kosovaret, pas 90 te pakten per vete e per çdo njeri qe njof, qe frekuentoj, nuk kam degjuar me ne asnje rast qe ti dun, kur them asnji asnji /pf/images/graemlins/wink.gif
Ata qe i duan, kane te drejte te japin mendimin e tyre ketu, po kjo sdo te thote qe ne emer te konformizmit duhet te bej hipokritin e te them qe i duam kur nuk njof njeri ti doje.

ana karenina

Primus registratum

Dhe ata qe njef ti sigurisht perfaqesojne popullin, te gjithe NE! Edhe Maks Veloja si ty mendon me ndryshimin se atij nuk ia ve me veshin njeri se duke qene plak eshte i pafuqishem, kurse ti je i ri e me vjen keq qe je kaq i vetekenaqur.
Ti duash eshte fjale shume e madhe, apo jo dhe shume personale per tu diskutuar ne shumes?!

MLK

Primus registratum

Me duket se spo i jap njeriu leksione morale ne AF, po jap mendimin tim, dhe atyre qe me rrethojne.
Tani po e mesoj qe qeka me detyrim me dahsht gjithe boten qe na rrethon /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti po flet per idealizem apo per realitet /pf/images/graemlins/angel.gif

ana karenina

Primus registratum

Jo une po lexoja e po citoja po vetem se kisha harruar te ve burimin /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti nderkohe ke harruar te thuash qe ne nuk duam askend, perfshi dhe veten tone, dhe nenvleftesojme gjithkend, perfshi dhe veten tone. Ndryshimi i vetem eshte se te tjeret i percmojme haptas kurse veten pa e kuptuar as vete. Une te keshilloj qe kur te flasesh 'realisht' te sjellesh dhe mendimin tend jo 'idealist' po te pakten subjektiv. Vetem keshtu mund te te vecmojme ne lexuesit ty nga turma!

MLK

Primus registratum

Me ka gjet belaja ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet me shkrujt e me qen si do shumica e jo si jam vet realisht /pf/images/graemlins/angel.gif
Mendimi dhe opinioni im eshte ky qe eshte, eshte kollaj me e injoru ose me e hudh ne plena, spo kandidoj gje per deputet ketu me i fitu zemrat dynjose!
Masnej kush tha qe i duam te tjeret apo veten tone /pf/images/graemlins/angel.gif Fjala ishte per Kosoven, e me ate eksperience qe kam, dal ne kete konkluzion /pf/images/graemlins/devil.gif
Ti qe i ke qef mund ta shprehesh kete se je e lire, po kjo ska lidhje me mendimin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Po mir, un spo kuptoj...ata qe dhane mendimin e tyre negativ erdhen ketu edhe folen per kosoven dhe mardhenjet me shqiperin, e dhane mendimin e tyre per temen.

Ndersa ju qe paskeni mendim positif edhe qe keni gjera te mira per te thene nuk po ju shof te thoni noj gjo ne lidhje me mardhenjet shqiperi-kosove, e vetmja gje qe beni eshte te jepni mendime te vyera per MLK-n dhe pse ai pergjitheson, pse MLK nuk e do kosoven...etc etc etc

na e bot MLK si me qen tema ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe bla bla bla bla bla ....

ore ne dhame shembuj negativ, bujrum jepni shembuj pozitif edhe kaq...

ana karenina

Primus registratum

C'me kujtove qershine mbi torte ti Pinko /pf/images/graemlins/laugh.gif Me hoqe deshiren te vazhdoja diskutimin se sic thashe, ti e paske vene qershine mbi torte e tani jo vetem une po askush nuk gjen me vend per fjale te tjera. C'ishte per t'u tepruar u teprua, ta siguroj /pf/images/graemlins/winkwink.gif Shpresoj te paguhesh mire per punen qe ke marr persiper se s'eshte kollaj me u qep pas ne kete fare feje gjithmone /pf/images/graemlins/shrug.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Lene mo, alamet diskutimi qe ishte...vertet solli nje si fare freskie te pa pare ke tema, edhe na ndriti ...

hahahahahhahahahahhahha /pf/images/graemlins/lol.gif fjalia e fundit qe shtove, me ben te qesh, dhe mundohem te kuptoj...deshperimi eshte diçka e keqe edhe e pa kontrollushme.

ps: te ishe tregu e vemendeshme do kishe pare qe jam nje nga te paret qe kam marre pjese ne kete teme...keshtu qe mos i bej filma vetes kot...

S

Scorpion

Guest

C'lidhje ka Kosova me ne, sa prej jush shkojne, apo do u pelqente te shkonin ne Kosove?

TranofiljA

Primus registratum

Une kam jetuar ne Kosove 2 vjet dhe do te kthehesha me gjithe kenaqesi. Kur kam zbritur ne aeroportin e Prishtines, kam perjetuar te njejten ndjenje sikur te kisha zbritur ne Rinas.
Meqe ishte hera e pare qe shkoja ne Kosove, nuk dija c'te prisja....por me kohe pashe qe ishte njesoj si ne Shqiperi.

Ndryshim mes njerezve do te kete, ajo eshte normale. Jane pjese e nje populli, te cilet kane perjetuar gjera te ndryshme, por ne thelb jane njesoj....si nga anet pozitive edhe nga ato negative.

S

Scorpion

Guest

Po tani ku je Drandofille? /pf/images/graemlins/smile.gif

Musolini

Primus registratum

Ja me ne fund MLK e pranoi se nuk eshte Shqiptare por "minoritar"
d.m.th. MAGJUP i Shqiperis, historikisht keta jane berrllogu i ataturkut ne Ballkan, prandaj mos e mer fjalen ketu si representant i Shqiptareve per kete apo tema fjera.

Leshatani

Primus registratum

Edituar per postime delirante, te perseritura dhe komplet jashte teme! Bej kujdes gjuhen dhe lexo rregullat e kesaj rubrike perpara se te postosh!