Re: Mardheniet Jashtemartesore
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shko fol me nji nimfomane. Un nuk futa këtu gjith meshkujt por kjo karakteristikë i përshtatet më shumë meshkujve.
Njeriu është i prirur ndaj tradhtisë, sidomos mashkulli. Femra është më "familjare" në koncept. Ajo kërkon stabilitet për fëmijët e saj (pasi mashkulli nuk e ka të lindur ndjenjën e atësisë) ndaj dhe kërkon mbrojtjen e një më të forti. Më parë mbrojtja ofrohej nga grupi, fisi ndërsa sot kërkohet nga mashkulli. Kjo shton përgjegjësitë e mashkullit i cili në natyrë është i papërgjegjshëm. Pra rrethi vicioz fillon e tkurret e kjo çon në atë që ne e quajmë tradhti. Mashkulli nuk tradhton në fakt vetëm për kënaqësinë e momentit por shpesh ka dhe një ndjenjë rrebelimi në veprimet e tij. Mashkulli nuk e ka në natyrë të ngulet. Ai e bën këtë nga dashuria (ose nga frika) për femrën /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.
[/ QUOTE ]
Mashkulli eshte i papergjegjshem.
Mashkulli eshte i pasigurte.
Mashkulli nuk behet mbeshtetje dhe se ofron ate.
Mashkulli per te mbajtur fort nje femer qe e do duhet te martohet.
Mashkullit i lef kur kalon ndonje femer perpara,eshte i papermbajtshem.
Mashkulli ndjek instiktet.
Mashkulli tradheton.
Mua kur te njihni ndonje mashkull qe si ka keto a ka mundesi te ma prezantoni?!Femra sot dhe kohe me perpara i ka patur mundesite te tradhetonte e madje ta bente sexin ne krevatin ku mashkulli ka mbath kepucet e ka ik per pune,nderkohe femra nuk tradheton ,PSE,sepse femra ka NDERGJEGJIE,ate qe mashkulli e le sapo del nga shtepia e lef si zagar kur i kalon ndonje "buce" afer.Eshte turp te pranosh qe tradhetine e ben me ndergjegjie,aq me teper kur kerkon ta ndertosh martesen mbi pastertine e cdo ndjenjeje,perfshi edhe ndergjegjien( kesaj pastertie i them idealizem une )
Me falni spo flas per meshkujt te gjithe,por me acaron fakti qe gjithmone na del mashkulli si me i pasigurti ne nje marredhenie.