Mardheniet Jashtemartesore

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Mardheniet Jashtemartesore

qe e bejne e bejne,dhe ne Tr jane shtuar shume femrat qe e bejne te martuara ose jo.
Celsin sja kam vene o burr,po derisa ndihem mire skam pse e le hap vend e pa vend /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jooooooo smartohem une nbot se me del nami per peskatc /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Sirena

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Ne te shumten e rasteve tradhetia eshte paplotshmeri. Njerezit ndjehen te paplotesuar dhe tradhetojne duke shpresuar se do te mbushen shpirterisht. (pervec adoleshences,) Seksi eshte nje nevoje per te mos u ndier i vetmuar dhe per te shkuar deri ne fund te nje njeriu tjeter, sesa nje nevoje fizike. Fizikja kthehet shpejt ne djerse dhe nxehtesi, platonikja te mbush me gjalleri.

[/ QUOTE ]

Jam dakort kur thua qe tradhetia eshte paplotshmeri,por nqs paplotshmeria eshte nje tipar i karakterit te personit,atehere problemi nuk eshte me tek partneri qe na ben te ndjehemi te paplotesuar shpirterisht.Problemi eshte tek ai qe tradheton...ka per tu ndjere gjithe jeten ashtu,cilidoqofte partneri.Eshte nje nevoje(arsyet do ishin shume te thella per tu analizuar) e ketij personi per te jetuar here pas here ate momentin e pare te eksplorimit shpirteror e fizik me dike tjeter...per tu ndjere i gjalle.

marina s.

Forumium maestatis

Kjo qe thua ti,eshte nje problem psikologjik i personit.Jane raste te veçanta qe mendoj se nuk ndikojne ne tradhetine bashkeshortore si fenomen shoqeror.

Si fenomen shoqeror merren vetem rastet kur shkak per ndjesine e paplotshmerise behet partneri.

Sirena

Primus registratum

Kete dua te them edhe une kur shkruaj per rastet kur ndjenja e mosplotesimit eshte tipar i karakterit te personit qe tradheton.