Maqedonia - FLET SHQIP!

Male850

Primus registratum
Re: Maqedonia - FLET SHQIP!

Fillimisht postuar nga Lyncestian:
[qb] thuaj me mire romaket ose greket e lashte [/qb]
Mund te thuash ndonje gje me shume se nuk te kuptova?
Faleminderit

Artemis

Primus registratum

Orosh... shko e qethe njiher at leshin nga koka se po te ngatrrohen mendimet neper te :lol: :lol: :lol:

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artemis:
[qb] Orosh... shko e qethe njiher at leshin nga koka se po te ngatrrohen mendimet neper te :lol: :lol: :lol: [/qb]
------------------------------------------------
kurse me gishtat ne vend qe ta kruaje hunden i ngaterohen neper mustaqe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gentilushi

Primus registratum

po pra per popujt e zhdukur e kisha llafin ose te asimiluar.thuaj per romaket ose greket e lashte.
hajt tubg

OROSHI

Primus registratum

[qb] po pra per popujt e zhdukur e kisha llafin ose te asimiluar.thuaj per romaket ose greket e lashte.
hajt tubg [/qb]
Pse Romaket popull i zhdukur eshte???Kane nderruar vetem emrin /pf/images/graemlins/wink.gif

Male850

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb]
[qb] po pra per popujt e zhdukur e kisha llafin ose te asimiluar.thuaj per romaket ose greket e lashte.
hajt tubg [/qb]
Pse Romaket popull i zhdukur eshte???Kane nderruar vetem emrin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ja edhe nje here tjeter tregon se sa i njeh problemet Orosh.
Romaket nuk egzistojne, egziston vetem popujt me origjine Romake, si Italianet, Francezet, Rumenet, Spanjollet, etj etj.

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Male850:
[qb]
[qb]
Pse Romaket popull i zhdukur eshte???Kane nderruar vetem emrin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ja edhe nje here tjeter tregon se sa i njeh problemet Orosh.
Romaket nuk egzistojne, egziston vetem popujt me origjine Romake, si Italianet, Francezet, Rumenet, Spanjollet, etj etj. [/QB]
Male850, OROSH ka deshire te mesoje ndonjesend nga historia se ndoshta ka pasur noten 2, e ndoshta tani thote"Me mire te mesoj vone se kurre"

Per ty Male850 edhe njehere per inat te OROSH-it: :thumbsup: :wave:

soni2

Primus registratum

[qb] Se eshte nje BUDALLA! ketu ne forum qe pyet prej nga i kemi rrenjet ne shqipetaret e maqedonise :confused: :confused: :confused:

:rockband: [/qb]
o artemis gjatesia e flokeve nuk te tregon thellesine e arsyetimit fakt ky per shume si ty ne vend qe te pergjigjesh shqip pergjigjesh anglisht pyetja qe une te parashtrova ishte a e din ti nga je thjesht fola ne shumes per ty shqiptaren dhe amarin betinen po edhe kete duhet me ta shpjegu kush eshte budallai ne kete mes ben mu .
ah sa me lehtesi e morret temen.
te rrofte arsyetimi o artemis
dhe duhet te jesh patjeter bjonde ska mundesi ndryshe :smash: :smash: :smash: gishtin kokes moj

Male850

Primus registratum

Fillimisht postuar nga to57:
[qb]
[qb] Se eshte nje BUDALLA! ketu ne forum qe pyet prej nga i kemi rrenjet ne shqipetaret e maqedonise :confused: :confused: :confused:

:rockband: [/qb]
o artemis gjatesia e flokeve nuk te tregon thellesine e arsyetimit fakt ky per shume si ty ne vend qe te pergjigjesh shqip pergjigjesh anglisht pyetja qe une te parashtrova ishte a e din ti nga je thjesht fola ne shumes per ty shqiptaren dhe amarin betinen po edhe kete duhet me ta shpjegu kush eshte budallai ne kete mes ben mu .
ah sa me lehtesi e morret temen.
te rrofte arsyetimi o artemis
dhe duhet te jesh patjeter bjonde ska mundesi ndryshe :smash: :smash: :smash: gishtin kokes moj [/qb]
Shprehje me te bukura se keto nuk kam degjuar asnjehere. He me te lumte mor to57!
(PS kujdese me pikat dhe presjet! Ke vene shume)
Nena ime thote:
Injoranza nuk ka brire

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga to57:
[qb]
une te parashtrova ishte a e din ti nga je thjesht fola ne shumes per ty shqiptaren dhe amarin betinen [/qb]
To57

Sa per origjinen tone, po te pergjigjem: Po ti valle e ve ne dyshim edhe origjinen tende?! /pf/images/graemlins/wink.gif

soni2

Primus registratum

nuk e ve ne dyshim fare origjinen time .
dhe nqs ti e din tenden me ate pyetje te parashtrova disa te tjera .shqiptare

o male ska vend per cinizem e ironi ne kete teme dhe te rikujtoj se spo bejme hartim .

Artemis

Primus registratum

To57... bravo:rolleyes: "meditimeve" tua foshnjarake nuk ju jam as piken e rendesise!
When u want to see its always right in front of your nose!!!

...

Male850

Primus registratum

[qb] To57... bravo:rolleyes: "meditimeve" tua foshnjarake nuk ju jam as piken e rendesise!
When u want to see its always right in front of your nose!!!

... [/qb]
E shprehur ne gjuhen tone do te thote:
TE MOS TE SHOHESH ME LARG SE SA HUNDA JOTE
Dhe nje gje tjeter i nderuari To57. Pikat dhe presjet nuk perdoren vetem ne hartime, apo ne shkolle e ne librat, por ne jete. Ndoshta nuk ke mundesi te flasesh, prandaj nuk e ke vene re se sa here perdor presjen, piken, pikepyetjen, pikepresjen, etj, etj.
Dhe me kete nuk dua qe te me replikosh, sepse dalim jashte teme. (Sejcili le te mbaje idene e tij per kete çeshtje) :wave:

OROSHI

Primus registratum

Po te replikoj une Male:Mbylle gojen mer Enverist/veterinerist i keq!!! :tipsy: ,mos u kap me presjet e To57,por shif shkrimet e tua te mjeruara,anakronike,shif bindjet e tua,anakronike,shif aparencen tende,anakronike.Do me presje???

Male850

Primus registratum

[qb] Po te replikoj une Male:Mbylle gojen mer Enverist/veterinerist i keq!!! :tipsy: ,mos u kap me presjet e To57,por shif shkrimet e tua te mjeruara,anakronike,shif bindjet e tua,anakronike,shif aparencen tende,anakronike.Do me presje??? [/qb]
Jasht teme.
Nqs ke ndonje gje per te shtuar, vazhdo e shkruaj. Ne raste te kundert, mund edhe te largohesh nga kjo teme. Ne do te merzitemi pak pa pranine tende te vyer, po s'ka gje do te mbijetojme.
Haj rruge e mbare.

Artemis

Primus registratum

Ti Orosh mos i fut vetes zametin e te mirresh edhe me pune presjesh, er se eshte pune kapaciteti kupton? E ka edhe ai nje limit:D

soni2

Primus registratum

Qeshuni pak o njerez Maqedonia po flet shqip,
o male me fal here tjeter do te bej thirrje ty per korrigjimet e teksteve ok .
O Artemis me (shif me larg se hunda jote)qe me the mua eshte si i thone francezet (c'est l'hopital qui se fout de la charite) eshte e vlefshme shume me perpara per ty dhe shume si ty sepse çeshtja ju prek sadopak/aspak.

kaq kisha per te thene sepse te flasesh me ju eshte te humbesh kohe kot duke menduar dhe duke shkruar sepse nuk jam si ju qe shkruaj pa menduar mire perpara .

hajde popull hajde

kesajt i thone
ban kryq shaban

Shqiptarja

Primus registratum

MAQEDONIA FLET SHQIP, kushdo qe eshte kunder le te beje pak ushtrime me koken ne murr!!!!

Per te gjithe ata qe jane "PER" gjuhen shqipe te flitet ne vendet Sllave nje pershendetje te vecante!!!! :thumbsup: :wave: