Re: Maqedonia - FLET SHQIP!
Oroshi drithe e miell bashke i ke ba.
Dhe ndalu mendohu pak, une e pata me imponim (kur flas per veten,flas edhe per te gjithe kosovaret) se bashjetova pa dashje me dieknd qe deshti te me shuante, te me perulte, te me zhdukte nga faqja e dheut, por rezistova e mbijetova sepse flas shqip edhe pse ne gjuhen e perdishme kam barbarizma qe po mundohem me i zhduk jo sot neser patjeter. Por ti Oroshi (kur te them ty, flas edhe per pjesen tjeter per pjesen e pavarur te Shqiperise) qe nuk ta imponoj askush te perdoresh barbarizma ne gjuhen e bukur shqipe athua e flete paster, athua nuk te jane futur ne fjalorin tende lloj lloj fjalesh te huaja edhe ate pa imponim por me deshire vetem e vetem qe te dukesh me i mencur apo me ne trend, dhe shume here perdoren pa u dite mire kuptimin e edhe ai qe i degjon keto fjale nuk i kupton
Ne fund dua te keroj falje qe jam krejtesisht jashte teme, sepse tema ne fjale ka per qellim qe te shprehe nje te arriut te madhe te iliridaseve qe arriten koheve te fundit, te flitet per nje fitore madheshtore, qe rralle kush mund ta arrij, por me mund e me lufte te pandal vetem per hire qe te quhen shqiptare u arrit kjo gje, mendoj se kjo gje eshte hyjnore dhe eshte per tu krenuar ne vend te kritikave te pabaza qe behen ketu, por i ngopuri te uriturit nuk ja di hallin kurre :shrug: