Edhe ne Shqiperi egziston fenomeni i mantenutes , ashtu sic egzistojne dhe plot fenomene te tjera negative!MANTENUTAT-prostitutat per eçelence!
MANTENUTAT -prostitutat per eçelence.
Portreti i mantenutes eshte ai i nje femre te bukur fizikisht, inteligjente dhe nje pjese e mire e tyre edhe me shkolle te larte. Ndryshe nga prostitutat klasike, ato nuk dalin ne rruge per te gjetur kliente. Viktimat e tyre jane burra apo djem te pasur qe mund t'u garantojne qofte edhe perkohesisht perfitime materiale ne shkembim te favoreve seksuale. Pra klienti i mantenutes egziston qe nga disa dite deri edhe ne muaj e rralle vit.
Ndryshe keto lloj femra quhen: Gra pa kurore.
Mendimi im eshte se ky fenomen ne Shqiperi egziston por eshte me i padukshem per vete natyren e tij.
Ju ftoj ne diskutim duke sjelle shembuj por pa cituar emra.
Jam dakort me ty.Edhe ne Shqiperi egziston fenomeni i mantenutes , ashtu sic egzistojne dhe plot fenomene te tjera negative!
Ketu ka ministra, deputete, politikane e biznesmene qe mbajne te tilla femra pas vetes , dhe i perdorin thjeshte si bide ose lavaman per te shfryre tepricat e seksualitetit te tyre!
Para disa muajsh ne internet u hap shume shpejt historia e nje vajze nga jugu , e cila kishte qendryar per disa vite mantenute e nje pushtetari ketu ne Tirane, kjo vajze e kishte perdorur si suport nje burre te vjeter ne moshe por me pushtet dhe para ,derisa kishte mbaruar studimet, dhe kishte gjetur nje pune dhe nje bashkeshort te mire, ndersa ky burri i vjeter i ishte gezuar rinise dhe freskise se saj deh e kishte mbeshtetur me para e perkujdesje!
Ky eshte vetem nje pike uji ne gjithe imoralitetin qe vlon ne Tirane, por deshiren per komentin tim ma zgjoi tema per mantenutat!
Po sigurisht.gjera qe ndodhin ne realitet...perse te mos jesh dakort
Po ta them pa ndonje qellim te keq JoNiDa1; pse s'kerkove falje per fjalorin, por fjalet italisht te ishin shqip? Pse ne shqip duket si gje pak a shume e rende e ne gjuhe te huaja si: scopata, fuck etj, duken me te pranueshme?Re: MANTENUTAT-prostitutat per eçelence!
Une nuk e di se ca quan ti me prostitute,por mantenuta eshte nje gje krejt ndryshe..
Mantenuta eshte dhe nje brava ragazza /pf/images/graemlins/smile.gif por shume shume e zonja,per ta bere nje mashkull qe te japi per ate cdo gje.Une i them bravo ketyre lloj femrave,pasi duuhet shume talent dhe zotesi te besh mantenuten,jo thjesht nje scopata,trombata apo pompino.
P.S na falni per fjalorin /pf/images/graemlins/wink.gif
Ktu fole bukur.Po ta them pa ndonje qellim te keq JoNiDa1; pse s'kerkove falje per fjalorin, por fjalet italisht te ishin shqip? Pse ne shqip duket si gje pak a shume e rende e ne gjuhe te huaja si: scopata, fuck etj, duken me te pranueshme?
MANTENUTAT-prostitutat per eçelence!
Portreti i mantenutes eshte ai i nje femre te bukur fizikisht, inteligjente dhe nje pjese e mire e tyre edhe me shkolle te larte. Ndryshe nga prostitutat klasike, ato nuk dalin ne rruge per te gjetur kliente. Viktimat e tyre jane burra apo djem te pasur qe mund t'u garantojne qofte edhe perkohesisht perfitime materiale ne shkembim te favoreve seksuale. Pra klienti i mantenutes egziston qe nga disa dite deri edhe ne muaj e rralle vit.
Mendimi im eshte se ky fenomen ne Shqiperi egziston por eshte me i padukshem per vete natyren e tij.
Ky diskutim gjithmone eshte koherent miku im.nejse ky eshte diskutim i vjeter...
KA NGA KJO SPECIE, BILES NE TIRON EHTE NE ZHVILLIM...Dhe une di nje histori reale ku nje vajze e re kishte qenruar per shume kohe ku..vica e nje plaku trashaluq, fodull e pasanik.
Rrofte interesi , nje pjese e vajzave te reja sot shkojne edhe me stergjysherit e tyre mjafton tju zgjidhet nje hall.
mantenuta eshte PROSTITUTA E PAJTUAR dmth prostute e kontraktuar..........ca eshte kjo teme keshtu?
une nuk kuptoj asgje.
Me duket i goditur ky perkthim. E nese eshte i gabuar... pune tjeter pastajmantenuta eshte PROSTITUTA E PAJTUAR dmth prostute e kontraktuar..........
MANTENUTAT-prostitutat per eçelence!