"Makinat më të shtrenjta në botë"

Megg

Carpe Diem
Këto 10 lloje të makinave sipas renditjes janë më të shtrenjta në botë.

Prej këtyre, makinën që është në vendin e 10 mund ta blini prej 334 mijë euro, kurse ajo e para kushton mbi 1 milion euro.

Kjo është renditja e makinave:

10 - Rolls-Royce Phantom Drophead Coup, kushton 334.000 euro.

9 - Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce, 340.500 euro.

8 - Ferrari SA Aperta, 389.000

7 - LeBlanc Mirabeau La LeBlanc Mirabeau, 545.000

6 - SSC Ultimate Aero, 560.000

5 - Ferrari F70, 650.000

4 - Pagani Zonda C9, 970.000 euro.

3 - Maybach Landaulet, 1.050.799 euro.

2 - Koenigsegg Agera, 1.122.000 euro dhe

1- Bugatti Super Sport, 1.391.000 euro.
 
Top