Macet e zeza!

fairy

Primus registratum
Macet e zeza!

Si jeni kendej nga thashethemet? Sot me kane heq trurin me keto macet e zeza...ishte nje qe trembej qamet dhe i doli perpara nje mace e zeze dhe i iku fytyra aq sa me tmerroi dhe mua. Kush di gje, ca behet kur te pret rrugen macja e zeze, sa zgjat terslliku, sa i rende eshte terslliku etj etj...ka ndonje kundertersllik per kete. ....Ehh ca muhabeti!! :shrug:

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Macet e zeza!

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] Si jeni kendej nga thashethemet? Sot me kane heq trurin me keto macet e zeza...ishte nje qe trembej qamet dhe i doli perpara nje mace e zeze dhe i iku fytyra aq sa me tmerroi dhe mua. Kush di gje, ca behet kur te pret rrugen macja e zeze, sa zgjat terslliku, sa i rende eshte terslliku etj etj...ka ndonje kundertersllik per kete. ....Ehh ca muhabeti!! :shrug: [/qb]
PO t jesh vete e zeze ste gje gjo po ho ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Eshte shans t'a mbash ne shtepi ,une kam pasur nje qen kacurels te vogel dhe pis te zi,ndoshta ishte tmerri i lagjes ,por ama shansi im... :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Eshte shans t'a mbash ne shtepi ,une kam pasur nje qen kacurels te vogel dhe pis te zi,ndoshta ishte tmerri i lagjes ,por ama shansi im... :tipsy: [/qb]
O MOire po flasim per MOce jo per qen e Pula ...

fairy

Primus registratum

Per mua te mire jane xaxet, mjafton te kene push e te jene te bute. Vete jam pak e nxire nga plazhi, quhet keshtu?? :confused:

Sot ma hoqi trurin nje lepur, e mbanin per veshesh dhe i mbante syte e mbyllur...sa i mil ishte.

Moira, ajo macja zeze, me doli afer nje kazani plerash, e shkeputa nga darka, pa hante per qef te vet.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif po flasim per xaxa... :tipsy: [/qb]
Moire Sjena n Afrike apo me Nai Klub Ku Vijne Sportistat e partizonit apo Tirones qe Kena Xaxa ...

RAUL

Primus registratum

[qb]ka ndonje kundertersllik per kete. .... [/qb]
po si nuk ka. /pf/images/graemlins/tongue.gif thuaj 3 her hiqma tersllekun hiqma tersllekun hiqma terllekun... dhe pastaj te hiqet terslleku dhe te vjen tullaclleku... /pf/images/graemlins/smile.gif mbaroj dhe kjo pun.. :tipsy:

[qb]
Moira, ajo macja zeze, me doli afer nje kazani plerash, e shkeputa nga darka, pa hante per qef te vet. [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif mos e vrit mendjen shume se aty ka shkuar prap /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nuk na the gje a doli ters qe atehere?? /pf/images/graemlins/wink.gif

fairy

Primus registratum

O Moire, deri tani mire kane shku gjerat, por une prandaj desha te dija per sa kohe zgjat terslliku se kam nja ca provime pas ca ditesh qe vetem per tersllik qe s'kam nevoje.

personazh

Valoris scriptorum

boj seks me gabelt se t'hec mbare e fle men'jen nga terslliku /pf/images/graemlins/tongue.gif

e mos thuj qe nuk o zgjidhje problemi ky!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

:eek: :eek: e pa besueshme!!hajduti qeka kthy,dhe ku?drejt e ne temen e duhur, ne momentin e duhur,duke thene ate qe gjithe secili nga ne duhet te thote..te verteten!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] boj seks me gabelt se t'hec mbare e fle men'jen nga terslliku /pf/images/graemlins/tongue.gif

e mos thuj qe nuk o zgjidhje problemi ky!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
HAjduto shprehja o . Ta bosh me i Jevge t Hecen Mare 40 DIt ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Shprehja qenka vetem per jevgat, bohh, prandaj kane filluar shtohen gjysem jevgjit nga mamaja. :idea:

Duti, po me skorpionca portorikane me mjeker te rrujtme bukur a vlen kjo shprehja? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Shprehja qenka vetem per jevgat, bohh, prandaj kane filluar shtohen gjysem jevgjit nga mamaja. :idea:

Duti, po me skorpionca portorikane me mjeker te rrujtme bukur a vlen kjo shprehja? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
MOce po ne CUna jemi sjena CUna qe shkojm Iher n Vit N Brazil kur o Festa . Ne nuk shkojm Fare n Brazil ...

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Si jeni kendej nga thashethemet? Sot me kane heq trurin me keto macet e zeza...ishte nje qe trembej qamet dhe i doli perpara nje mace e zeze dhe i iku fytyra aq sa me tmerroi dhe mua. Kush di gje, ca behet kur te pret rrugen macja e zeze, sa zgjat terslliku, sa i rende eshte terslliku etj etj...ka ndonje kundertersllik per kete. ....Ehh ca muhabeti!! /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Nuk bi rrufeja ne hale jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Lum si mathoku qe e di se ç'është thuaj
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif