MA.....Abroad

TranofiljA

Primus registratum
Re: MA.....Abroad

..nje gje tjeter me beri pershtypje para ca ditesh. Isha tu pi kafe dhe vje nje ushtar tu bo muhabet. Nuk kishte ca te me thoshte me dhe tha:
"So, what is your philosophy on life, work, love?"

I kam fut nje te pame, sikur te me kishte pyt ca eshte rrenja katrore e 1546788

Ca osht kjo puna e filozofive...qe kur qeka e nevojshme me pas nje filozofi per gjithshka. :mad:

Une s'kam asnje..as per jeten, as per dashurine, as per punen..per asgje...jam filozofiLESS :shrug:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Ke 7 muj qe nuk me ke pa dhe menja ke kaçurrelat te rri? :eek: [/qb]
Once upon a time people had a fetish with your faqe... remember .... ?

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
Once upon a time people had a fetish with your faqe... remember .... ? [/QB]
No she don't but you seem to. He must have left an impression on you, or a stain. lol.
xhan xhan

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] No she don't but you seem to. He must have left an impression on you, or a stain. lol.
xhan xhan [/qb]
:smash: :smash: :smash:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

E ke parasysh te kjo "KOD UBB I GATSHEM", ata butonat kur post reply. Eshte nje buton qe thote TRASHE, une e shtyp e prap i holle mbetet.

TranofiljA

Primus registratum

Nuk e shoh diferencen...apo s'ka te beje me anen visuale...do jete pune ndjenjash /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Nuk duhet ta shohesh, duhet ta ndjesh. Pikes i ke rene. /pf/images/graemlins/smile.gif

Poseidoni i Madh

Primus registratum

[qb]

Si eshte e mundur qe vetem kaçurrelat shkulen...floket e drejta perkedhelen :mad: [/qb]
Me sa di une ne doggy style edhe kacurrelat edhe floket e drejta shkulen.... :lol: :goofy: :goofy: :goofy:

Goca

Primus registratum

Albana , shyqyr qe nderhyn ti naj here me naj gjo sociale , se ketu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KATILI_DR:
[qb] Me sa di une ne doggy style edhe kacurrelat edhe floket e drejta shkulen.... :lol: :goofy: :goofy: :goofy: [/qb]
ju ar sik!!! :devil:

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Tranofile ka problem po te marr edhe nje shoqen time me vete ke party jot? [/qb]
Merre mi, merri dhe dy po deshe...keshtu nuk duhet te nigjoj "DISA" qe ankohen qe s'ka femra (te gjujtshme) ne party /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me thuaj kur do vish tamam tamam...qe ti boj ne un planet perfundimisht. Ej, po deshe me e bo "TA" me ca nga lagjet e vjetra...nigjova qe do jete nje party andej nga Bastoni.. /pf/images/graemlins/wink.gif

gjekec

Primus registratum

ej ca beni grupi i've missed you sooooooooo much how you doing . kam mar shpi te re so jeni te ftuar per vizite whenever you like. PEACE!

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Albana , shyqyr qe nderhyn ti naj here me naj gjo sociale , se ketu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse kaq turp te erdhi ty mi penele
per ato qe lexove??? /pf/images/graemlins/blush.gif
Pastaj ajo qe thashe une eshte realitet i kendshem( ato qe dine ta bejne me finese) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidoni i Madh

Primus registratum

[qb] [/qb]
ju ar sik!!! :devil:
-------------------------------------------------
Common ladies..............
E si mund ti thush sik asaj gjeje aq "delicious" /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: :goofy: :goofy: