MA.....Abroad

TranofiljA

Primus registratum
Re: MA.....Abroad

/pf/images/graemlins/laugh.gif ...nuk me pelqe me majt rradhe!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Thashe se kishe maru mi /pf/images/graemlins/tongue.gif ose kshu me tha brryli /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ke dokument njofjeje ushtrie ti Tran, rradhat per ty kan hum si koncept /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Thashe se kishe maru mi /pf/images/graemlins/tongue.gif ose kshu me tha brryli /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kur nuk je e para n'rradhe fillo supozimet "ah sikur ashtu, a sikur kshu.." /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

..hmmm, interesante. Mu m'duket sikur po te jesh e para...faktikisht nuk je ne rradhe..apo jo :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

ika se m'do koloneli n'zyre neser qe me sabah :devil:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Une kam njohuri te mjaftushme Katilo qe te mos e ve ne dyshim.Penelja eshte ajo qe kerkon vertetime /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kur e ka ne pi kafen bashke ne mi dreqe ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KATILI_DR:
[qb]
Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] S`konfirmove gjo eeeeee..... :eek:
Ta hoqa vizen.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Meqe nuk po tu duroka, po e leme ca
me perpara..........me 29 qershor :lol: :goofy:
:goofy: :goofy: [/qb]
Katilo , me bone kurioz, shkova e te pashe icik foton te albumi....

Aha , tip i eger fort tina /pf/images/graemlins/tongue.gif
M`gja se 29 e 30 u anullune , masnaj .... ngjo se une o e du periher konfermen , ose me mire harroje fare...

Ehuuuuuuuu sa cuna ka ne ket bote , me nejte ne me prit kur ti mushet menja naj njonit , na kaloi jeta ne pritje... /pf/images/graemlins/wink.gif

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Po mu m'lusin mi shpirt. Pastaj un bona i perjashtim per ty se t'kom nga Durrsi dhe ta bona i vend ke kalendari im qe osht "booked" per nje vit. /pf/images/graemlins/smile.gif 6 muaj nuk esht asgje me ate qe presin te tjerat...... /pf/images/graemlins/wink.gif :goofy: :goofy:

Goca

Primus registratum

T`faleminderit shume nga ana jote. Do i lutem Terit te bashkise te afishoje ca foto te tujat neper rruget e durrsit , si nje nga qytetaret me bamires dhe feminist ( nje qe do femrat ne pergjithesi)... :lol:

TEA

Forumium maestatis

sa te thella paskan qen keto pune mer amon. Katilo s'te leverdis me lon me prit penelken se bohet agresive shum.... per te miren tate e them /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Katilo po e tepron tani.Pse budallaqe eshte Penelja qe te presi per nje orgazem 6 muaj? Keshtu i bie te kete vetem dy ne vitin 2004.Vit deshtim me nje fjale.

Goca

Primus registratum

Albanke , ai vetem e dhuron, une akoma s`e kam kuptu nese behet fjale per shfaqjen e te tijit , apo ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po m`vjen ner mend Herkuli, boni 50 brenda nje nate ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] sa te thella paskan qen keto pune mer amon. Katilo s'te leverdis me lon me prit penelken se bohet agresive shum.... per te miren tate e them /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Fluturojne pjatat.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

[qb] Pse budallaqe eshte Penelja qe te presi per nje orgazem 6 muaj? Keshtu i bie te kete vetem dy ne vitin 2004.Vit deshtim me nje fjale. [/qb]
:eek: hihihihi :smash:
dush,po ma dredh kshu ti??
ketu kam ate tipin qe i ke zene dhomen ti,me floke me te gjate.nuk me the si vajti E.

Goca

Primus registratum

Jo ai qe takuam tek Alfieri....

E shkoi... ishte terrific po shkoi , po presim rezultatet, nderkohe qe kemi filluar sot me rutinen e leksioneve dhe tutorial-ve.... ja keshtu ....

Penelja ta dredh 357 here ne vit ty... (hahaha)...

TranofiljA

Primus registratum

[qb] Pse mi, ju neser duhet ta keni pushim,apo brigade me regulla ndryshe ju :rolleyes: [/qb]
...brigade qe i ka denu ushtaret...mos me dale jasht baze, mos me pi hic...po hic mo...pastaj habiten qe fillojne e bejne vetvrasje robt!!! :rolleyes:

Ti si e kalove diten pushim? :kiss:

Goca

Primus registratum

Trano , pi salep... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe sa kohe do rrish andej se mu me sosi durimi... /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

...pyetje me ven...deri sa te ma kerkoje "detyra" (edhe nja 2 vjet). Do takona diku ne zemer te Juropit mi??? Hajde...m'kallzo iher kur ke kohe te lire ti..bejme nje jave aventure /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif